Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Linja-autonkuljettajana

olet henkilökuljetuksen iloinen moniosaaja ja palvelet laajaa asiakaskuntaa mm. lapsia, aikuisia, vanhuksia ja liikuntarajoitteisia. Paikallis- / kutsuliikenteessä työtehtäväsi saattavat olla hyvinkin laajat ja toimit tunnollisena palveluliikenteen bussinkuljettajana. Kaukoliikenteessä ajat pidempiä reittejä kotimaassa kuljettaen ihmisiä ja jonkin verran myös tavaraliikennettä. Kotimaan ja ulkomaan liikenteen tilausajossa palvelet iloisia ryhmiä matkalla maailmalla.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajana

toimit erittäin monipuolisessa ammatissa, jossa ”seinät” eivät rajoita vapauttasi. Rekkakuskina ajat raskasta kalustoa ja työtehtävästäsi riippuen, eri vuorokauden aikoina. Voit erikoistua säiliö-, puutavara-, massa-, kappale- ja elintarvikekuljetukseen tai vaarallisten aineiden kuljetukseen sekä erikoiskuljetusten hoitamiseen.

Varastoalan ammattilaisena

toimit laatutavoitteista tinkimättä kokonaisvaltaisesti logistisessa ketjussa. Hallitset varastoinnin tekniikka ja pystyt hoitamaan laadukkaasti tilaustoimitusketjuun liittyvää ohjausta ympäristö- ja turvallisuusnäkökulmat huomioiden.

 Tule mukaan koulutuksiimme, kumipyörät pyörittävät koko yhteiskuntaamme!