Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Linja-autonkuljettajana olet henkilökuljetuksen iloinen moniosaaja ja palvelet laajaa asiakaskuntaa mm. lapsia, aikuisia, vanhuksia ja liikuntarajoitteisia. Paikallis- / kutsuliikenteessä työtehtäväsi saattavat olla hyvinkin laajat ja toimit tunnollisena palveluliikenteen kuljettajana. Kaukoliikenteessä ajat pidempiä reittejä kotimaassa kuljettaen ihmisiä ja jonkin verran myös tavaraliikennettä. Kotimaan ja ulkomaan liikenteen tilausajossa palvelet iloisia ryhmiä matkalla maailmalla.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajana toimit erittäin monipuolisessa ammatissa, jossa ”seinät” eivät rajoita vapauttasi. Kuljettajana ajat raskasta kalustoa ja työtehtävästäsi riippuen, eri vuorokauden aikoina. Voit erikoistua säiliö-, puutavara-, massa-, kappale- ja elintarvikekuljetukseen tai vaarallisten aineiden kuljetukseen sekä erikoiskuljetusten hoitamiseen.

Varastoalan ammattilaisena toimit laatutavoitteista tinkimättä kokonaisvaltaisesti logistisessa ketjussa. Hallitset varastoinnin tekniikka ja pystyt hoitamaan laadukkaasti tilaustoimitusketjuun liittyvää ohjausta ympäristö- ja turvallisuusnäkökulmat huomioiden.

 Tule mukaan koulutuksiimme, kumipyörät pyörittävät koko yhteiskuntaamme!

 KATSO VIDEO!

 

SEDU-ELÄMÄÄ #SEDU