Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

 Suunnitteletko alanvaihtoa? Oletko palaamassa työelämään tauon jälkeen ja kaipaat uravalinnoillesi vahvistusta? Vai edellyttääkö työsi osaamista, joka täytyy päivittää aika ajoin? Sedun monialaiset koulutukset ovat väylä työmarkkinoille tai eteenpäin omassa työssä.

 Osaamisen polku -koulutus on tarkoitettu sinulle, joka mietit, millaisella koulutuksella saisit paremman aseman työmarkkinoilla.

Osaamisen polku -kouluttajat suunnittelevat kanssasi yksilöllisen opiskelupolun, joka voi olla ammatilliseen tutkintoon tai ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa tai täydennyskoulutusta. Kun sopiva opiskelupolku on löytynyt, voit toteuttaa tutkintoon tähtäävän koulutuksen omaehtoisen opiskelun tuella, opintotuella tai muulla vastaavalla etuudella. Mikäli opiskelupolkusi ei ole tutkintotavoitteinen, voit suorittaa sen täydennyskoulutuksena Osaamisen polku -koulutuksessa.
Koulutuksen avulla sinä voit olla se tulevaisuuden tekijä, jota alueen yritykset juuri nyt kaipaavat! 

Työelämän kortti- ja lyhytkestoiset koulutukset, kuten työturvallisuuskortti, tulityökortti ja ensiapukoulutukset tarjoavat mahdollisuuden oman ammattiosaamisen päivittämiseen. ADR-koulutukset löydät Logistiikka-alan koulutuksista.


Kiinnostuitko? Tutustu avoinna oleviin koulutuksiin ja hae!