Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Onko käsillä tekeminen intohimosi? Kutkuttaako mielesi saada jotain näkyvää ja kaunista aikaiseksi? Siinä tapauksessa muoti-, sisustus- ja vaatetusala sopii juuri sinulle.

Tekstiili- ja muotialalla tehdään töitä kankaiden ja eri materiaalien kanssa, luoden vaatteita ja käyttötuotteita. Valmistuneet voivat tehdä töitä esimerkiksi ompelijana, designtekstiilien valmistajana, muotiassistenttina, tekstiilien valmistajana, mittatilausompelijana tai sisustustekstiilien valmistajana. Pukeutuminen ja erilaisten tekstiilien käyttö on jokaisen arkipäivää - glamouria tai ei - erittäin tarpeellista joka tapauksessa.

Mikäli tekemisen tarpeesi painottuu enemmän ympäristöön ja ympäröiviin tiloihin, taideteollisuusalan perustutkinto voisi olla sinua varten. Voit valita joko restaurointialan osaamisalan tai sisustusalan osaamisalan. Restaurointi on esineen, rakennuksen tai muun vastaavan kohteen saattamista alkuperäistä muistuttavaan kuntoon. Opiskelu tapahtuu todellisissa työelämän kohteissa alkuperäisillä työmenetelmillä ja materiaaleilla.

Sisustaja on moniosaaja ja kädentaitaja monella ammattityön osa-alueella. Sisustustyöntekijältä edellytetään tyylitajua, rohkeita ratkaisuja työsuorituksissa sekä ennakkoluulotonta asennetta työskentelyyn. Meillä pääset opiskelemaan ammatissa vaadittavat perustaidot ja toteutustekniikat sekä otat haltuusi materiaalit, koneet ja laitteet, tyylillisiä ja sisustuksellisia vaatimuksia unohtamatta.

Toteuta haaveesi ja opiskele visuaalisen alan ammattilaiseksi!

SEDU-ELÄMÄÄ #SEDU