Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Toimitilahuoltajaksi tai kiinteistönhoitajaksi

Puhtaus-,kotityö- ja kiinteistöpalvelut tarjoavat sinulle monipuolisen työympäristön ja hyvän mahdollisuuden työllistymiseen. Siivoustyö vaihtelee eri ympäristöissä. Alan ammattilaisena kiinnität uimahallissa siivotessasi huomiota eri tekijöihin kuin vaikkapa päiväkodissa.

Kodinhuoltaja, toimitilahuoltaja

Työssä tarvitset tietoa erilaisista kohteista ja materiaaleista, käytettävistä välineistä ja koneista, sekä tuotteista ja menetelmistä. Työsi on itsenäistä ja vastuullista, jonka ansiosta voit vaikuttaa omaan työhönsä. Alalla on tärkeää aito innostuksesi hyvään asiakaspalveluun. Kodinhuoltajana ja puhdistuspalvelualan ammattilaisena teet vastuullista työtä, jossa ollaan paljon tekemisessä ihmisten kanssa. Kodinhuoltajan työ painottuu palvelukoteihin, päiväkoteihin ja kodinomaisiin laitoksiin.

Kiinteistönhoitaja

Kiinteistöpalvelujen perustutkinnossa ja ammattitutkinnossa perehdyt kiinteistöjen huoltoon sisältäen erilaisia kiinteistöihin liittyviä asennustöitä. Muistathan, että siivous- ja kiinteistönhuoltoala tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden myös yrittäjyyteen.

Kevään 2019 yhteishaussa:

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, toimitilahuoltaja Seinäjoella ja Ähtärissä

Opettajillamme on vuosien kokemus alalta sekä hyvät suhteet alueen toimijoihin. Puhdistuspalvelualan tekijöille on tarvetta Etelä-Pohjanmaalla. NY- yrittäjyydessä saat ensikosketuksen yrittäjyyteen ja Osuuskuntatoiminnan kautta voit harjoittaa liiketoimintaa oikeille asiakkaille.