Napauta superhaku
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Mitä mielessä? - Unelmaduuni ruuan ja matkailun parista

Matkailu

Matkailuala on potentiaalinen kasvuala työllistäjänä. Etelä-Pohjanmaan matkailu ottaa jättiloikan, kun pandat saapuvat Ähtäriin. Osaajia alalle tarvitaan. Suurten ikäluokkien eläkkeelle siirtyminen ja ulkomaalaisten matkailijoiden lisääntyminen vaikuttavat siihen, että matkailualan palvelujen tarve kasvaa entisestään ja matkailualan moniosaajia tarvitaan.

Lue matkailualasta lisää:

Ruoka

Oletko hyvä tyyppi, jolla on asenne ja oppimishalu kunnossa? Olet kiinnostunut ruoanvalmistuksesta ja asiakaspalvelusta. Persoonana olet ripeä, täsmällinen ja taitava tiimipelaaja. Unelmatyöpaikkasi voi olla elintarviketeollisuudessa, ammattikeittiöissä, hotelleissa, ravintoloissa, leipomoissa, kahviloissa sekä muissa alan yrityksissä valmistukseen, elintarvikkeiden jalostukseen tai asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä.

Kiinnostuitko? Koulutustarjontamme päivittyy jatkuvasti. Jos et juuri nyt löytänyt sopivaa koulutusta, täytä avoin hakemus tästä >

Hae Seduun! Meiltä voit valmistua mm. elintarvikkeiden valmistajaksi, leipuri-kondiittoriksi, lihatuotteiden valmistajaksi, kokiksi, tarjoilijaksi tai esim. dieettikokiksi sekä täydentää ammatillista osaamistasi työurasi aikana. 

 

Ruoan ammattilainen .... - KATSO VIDEOT!