Napauta superhaku
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Sähkö- ja automaatioasentajaksi

Sähkö- ja automaatioala tarjoaa jatkuvasti kehittyvän työympäristö, jossa työskentelet itsenäisellä työotteella. Työ on tarkkaa ja saat perustaidot sähkö- ja automaatioalan asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin. Sähkö- ja automaatioasentajana teet sähkökoneiden ja -laitteiden sekä automaatiojärjestelmien käyttöön, kunnossapitoon ja huoltoon liittyviä tehtäviä sähköasennusstandardien ja -säädösten mukaisesti.

Automaatiotekniikka on nopeasti eteenpäin menevä sähkötekniikan osa-alue. Teollisuuden ja kiinteistöjen automaatiojärjestelmät ja mittauslaitteet kehittyvät jatkuvasti. Keskeisintä osaamista automaatioalalla ovat erilaisten säätö-, kappaletavara- ja valvomojärjestelmien tuntemus, robotiikka sekä niiden asennus- ja kunnossapitotöihin liittyvien tehtävien hallinta. Alan teollisuus tarvitsee hyvin koulutettuja, alastaan innostuneita ammattilaisia haastaviin ja vaihteleviin työtehtäviin. Koulutus antaa sinulle monipuolisen ammattitaidon ja valmiudet ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen. Sähkö- tai automaatioasentajan perustukinnon suoritettuasi sinulle on mahdollisuus syventää ammattitaitoasi alan ammattitutkinnoilla ja erikoisammattitutkinnoilla.

Muista sähkö- ja automaatioalan lisäkoulutukset

Opetuksemme on joustavaa ja voit kouluttautua helposti myös työn ohessa, sillä aikuisille lähiopetus järjestetään pääosin iltaisin klo 17 alkaen. Sähkö-ja automaatioalan kouluttajamme ovat mukana kehittämässä alan yritysten automaatiojärjestelmiä ja he ovat huippuosaajia, joilla on yrityskontaktien lisäksi yrittäjätaustaa.

Seinäjoella sijaitsee uusittu turvajärjestelmien opetusympäristö, jossa on hälytys- ja murtohälytysjärjestelmiä opetuskäyttöön. Lapuan yksikön opetus on keskittynyt automaatiojärjestelmiin ja robotiikkaan. Kun taas Lapualla sijaitseekin täysin uudet kappaletavaran käsittelyn automaatioradat ja robotit.