Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Pala kauneutta -muotinäytös kohotti Ystävänpäivän tunnelmaa
Kun neljä ahkeraa naista lähtee tekemään muotinäytöstä, tavoitteena on unohtumaton tapahtuma, josta tekijät voivat olla ylpeitä.

Parturi-kampaajiksi keväällä Sedusta valmistuvat Minna Siirilä,
Emmi Syrjämäki, Suvi Liminka ja Tiia Saranpää toteuttivat opinnäytetyönään muotinäytöksen Torikeskuksessa Seinäjoella ystävänpäivänä.

Näytöksen pääosassa ovat rakkaus ja morsiamet. Teema on rakennettu yhteistyössä RosAmorin Sanna Mäntyniemen kanssa.
- Torikeskuksen yritykset esittelevät näytöksessä vaatteita ja tuotteita.
Mutta meidän osuutemme näkyy morsianten kampauksissa, kiteyttää Suvi Liminka.
- Malleiksi olemme rekrytoineet ystäviä, tuttuja, sukulaisia ja tietysti omat lapset – siis ihan tavallisia ihmisiä nähdään catwalkilla, yhteensä 51 eri-ikäistä mallia.
Tapahtuma opettaa
Minna Siirilä pitää muistilistaa tarkistettavista asioista – aina iltapäivällä lista näyttää ihan erilaiselta.
- Taustatyötä olemme tehneet tapahtumaan niin paljon, ettei tunteja kannata laskea. Kaikki on kuitenkin ollut niin mukavaa, ja meidän yhteistyö sujuu niin mutkattomasti, painottaa Emmi Syrjämäki eikä asiaa ole syytä epäillä.

Yhteinen päämäärä yhdistää, ja projektin myötä opiskelukavereiden ystävyys on entisestään syventynyt.

Näytökseen on neuvoteltu monen eri alan sponsoreita mukaan. Kun nelikossa on kokki, palveluvastaava, merkonomi ja maalari, osaamista on jo entuudestaan. Tavoitteena naisilla on tietysti tehdä työ niin hyvin, että joku pyytää toistekin järjestämään vastaavaa.
Sedun osaajat esiin

SeduEvents-hankkeen avulla Pala kauneutta -näytös sai lavan, Sedun ICT-asentajat Seinäjoelta kuvasivat, musiikista huolehtivat Kurikan elektroniikka-asentajat, ja äänentoisto oli hallussa. Morsianten uniikit korut ovat kortesjärveläisen hopeaseppä Lotta Kukkolan käsialaa. Näyttävä kokonaisuus: kahdeksan morsiuspukumallia, neljä eri tyyliä: klassinen, moderni, fantasia ja rock. Huikeaa!
2015-02-03_Pala-kauneutta_web.jpg
pala_kauneutta_03.jpg
pala_kauneutta_07.jpg
pala_kauneutta_04.jpg