Napauta superhaku
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Heitä haluavat sekä asiakkaat että yritykset. Ammattitaitoinen ja erinomaisen asiakaspalvelun taitava myyjä on yrityksen valttikortti kiristyvässä kilpailussa, sanovat Etelä-Pohjanmaan parhaita myyjiä kouluttavat Mikael Salin ja Leila Ylikantola Sedusta.  

Mikäli olet aina haaveillut myynnin ammattitutkinnosta ja työstä myymäläympäristössä, nyt kannattaa olla nopea! Viimeinen vanhojen tutkinnon perusteiden mukaisesti toteutettava myynnin ammattitutkinto –ryhmä aloittaa 3. syyskuuta.

 

”Vihasin ennen opiskelua, mutta tämä koulutus muutti suhtautumistani”

Poimintoja opiskelijapalautteista:

”Ihan huippuja kouluttajia! Kouluttajat olivat loistavia ja kärsivällisiä. Apua sai niin paljon kuin tarvitsi.  

Hyvää, rentoa, hauskaa ja asiantuntevaa opetusta!

Opiskelut muokataan jokaisen kohdalla henkilökohtaisesti. Ei tarvitse suorittaa jo ennen tänne tuloa suoritettuja kursseja, vaan silloin voi suorittaa jotain, mistä on itselle hyötyä.

Vihasin ennen opiskelua ja koulua, mutta tämä koulutus muutti suhtautumistani positiiviseksi. Ope oli vain niin huippu, kiitos. :)”

- Meille opiskelija on tärkein! Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen suunnitelma ja aikataulu opintojen suorittamisesta. Aikaisempi osaaminen huomioidaan eli meillä et opiskele turhaan niitä asioita, jotka jo osaat, syyskuussa aloittavan ryhmän vastuuohjaajana toimiva Salin kertoo.

- Ammatillisen koulutuksen reformin mukaisia toimintatapoja olemme soveltaneet jo kauan. Opiskelusuunnitelmasi laaditaan juuri sen mukaisesti mikä elämääsi ja tarpeisiisi sopii.  

 

Syyskuussa aloitetaan – tule mukaan!

Suorita myynnin ammattitutkinto Sedu Rastaantaipaleella päiväkoulutuksena. Koulutus alkaa 3.9.2018 ja todistuskahvit juodaan toukokuun lopussa 2019. Tutkinto suoritetaan työssäoppimispaikassa esim. päivittäistavarakaupassa, vaatekaupassa, kodinkoneliikkeessä tai muussa erikoisliikkeessä. Työpaikkaa et siis tarvitse.

Koulutuksen toteutustapa on käytännönläheinen. Lähiopetuksessa suositaan keskustelevaa yhdessä oppimista. Kirjallisia tehtäviäkin toki riittää, mutta niitä varten on varattu etäopiskelupäiviä. Kouluttajamme ovat rentoja alan ammattilaisia, joiden tehtävä on auttaa oppimistasi ja tukea sinua opinnoissasi.

Koulutus sisältää teoriaopetuksen lisäksi 3 työssäoppimisjaksoa, joiden aikana suoritetaan myynnin ammattitutkinto näyttöinä.

Työssäoppiminen ja näyttöjen suorittaminen oikeissa työtehtävissä antavat hyvän mahdollisuuden näyttää omaa osaamistaan työnantajalle. Toukokuussa 2018 valmistuneista opiskelijoista lähes 70 % työllistyi työssäoppimispaikalleen määräaikaisiin työsuhteisiin.

Kysy lisää:
Mikael Salin, p. 040 868 0810, mikael.salin(a)sedu.fi