Mette ja Katariina valmistuvat tarjoilijoiksi

 –Opiskelu on sujunut hyvin ja on kivaa, kun välillä saa tehdä oikeita asiakastöitä, miettii tarjoilijaksi valmistuva Mette Mertanen. 

Mette on kattamassa pöytää Seinäjoen Rytmikorjaamon asiakastilaisuutta varten. Ennen tilaisuutta takana on jo paljon etukäteen tehty suunnittelu- ja valmistelutyötä. Tarjoilun teemana on biohajoavuus, lautaset ja aterimet ovat biohajoavia. Teemavärit – mandariini, viininpunainen ja keltainen – näkyvät mm. lautasliinoissa.

-Näiden aitojen asiakastilaisuuksien järjestely on tosi mielenkiintoisa ja antaa vaihtelua opiskeluun, kertoo Mette. Olen ollut työpaikalla oppimassa mm. Pancho Villassa. Siellä oli mukavaa olla töissä. Välillä oli hyvin kiirettä, mutta se kuuluu alaan. Jatko-opinnot eivät myöskään ole pois suljettu tulevaisuudessa.

-Alun perin aioin kokiksi, mutta päädyin ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen tarjoilijaksi, kertoo ravintola- ja cateringalan perustutkintoa suorittava Katariina Lehtikevari. Tykästyin tähän työhön kovasti, tää on mun juttu! Opiskelu on mennyt mukavasti ja on kivaa, että me saadaan olla tarjoilemassa erilaisissa asiakastilaisuuksissa.

Kiinnostaako sinua tarjoilijan ammatti

Kurkkaa kaikki ravitsemisalan koulutukset

Katariina tarjoilee.jpg
Lautasliinat_700x590px.jpg