Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Kurikan kampuksen asuntola - parasta opiskelijalle

Kurikan kampuksen kupeessa on upea uusi asuntola, joka valmistui kampuksen kanssa samaan aikaan. Ensimmäiset asukkaat majoittuivat asuntolaan tammikuussa 2019.

Opiskelija-asuntola tarjoaa kouluviikkojen ajalle maksutonta, ohjattua opiskelija-asumista. Asuntolassa on myös mahdollisuus tuettuun asumiseen. Asuntolassa työskentelee nuoriso- ja vapaa-ajan sekä sosiaalialan ammattilaisia.

Asuntolapaikka myönnetään lukuvuodeksi kerrallaan. Vapaana olevia asuntolapaikkoja voit hakea täyttämällä sähköisen hakulomakkeen. Hakulomake syksyn 2022 asuntolapaikoille aukeaa to 16.6.2022, kun yhteishaun tulokset ovat tulleet.

 

Tukea ja ohjausta asumiseen, itsenäistymiseen ja elämänhallintaan

Sedun opiskelija-asuntoloissa Seinäjoen sekä Kurikan kampuksella toimii myös Opintovalmennusyksikkö Aake. Opintovalmennusyksikkö Aake on suunnattu Sedussa opiskeleville nuorille, joilla on erityisiä haasteita asumisessa, opinnoissa ja/tai sosiaalisissa suhteissa. 

Aakeen hakeudutaan yhteydenoton kautta ja sovitaan tutustumiskäynti. Aaken tuettua asumista koskevat tiedustelut suoraan vastaaville ohjaajille:

Aake Kurikka
Ellen Koskela, vastaava ohjaaja

https://buustiaelamaan.fi/palvelu/opintovalmennus/aake-kurikka/

 

Vapaa-aika

Asuntolan vapaa-ajan tiloissa on mahdollisuus pelata erilaisia lautapelejä, katsoa elokuvia, pelata pingistä, laulaa karaokea tai pelata pleikkarilla. Vapaa-ajan tiloissa oleva tietokone asukkaiden käytettävissä. Myös sauna on vapaassa käytössä.

Asuntolan vieressä kampuksella on käytössä kuntosali, liikuntasali, biljardi, ilmakiekko sekä koripallopeli.

 

Vapaa-aikaa Kurikassa

Kurikan kaupunki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Tämän sivun linkeistä löydät lisätietoa eri vaihtoehdoista.

Kurikassa kaikkien käytettävissä ovat muun muassa

  • uusi kirjasto
  • nuorisotilat
  • uimahalli
  • monitoimitalo

Liikuntaa voi harrastaa lisäksi jäähallissa, tennishallissa ja valaistuilla pururadoilla.

Tutustu vapaa-ajan aktiviteetteihin Kurikassa:

Musiikki ja muut tapahtumat Kurikassa:

Oleskelutila_1392_700x590.jpg

Oleskelutiloissa värejä ja viihtyisyyttä

 Keittio_1407_700x590.jpgKeittiö kutsuu kokkaamaanKylppari_1395_700x590.jpgKylppärien sävyt vaihtelevat