Napauta superhaku
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Asuminen ja vapaa-aika Kurikassa

Opiskelija-asuntola - pehmeä alku itsenäisyyteen
Lisätietoja asumisesta

Asuntolaohjaaja
Kaija Uusi-Kakkuri
p. 040 868 0878

 

Opinto-ohjaaja
Timo Vainionpää
p. 040 868 0168

Asuminen

Kurikan asuntolassa asuvat opiskelijat siirtyvät lukuvuodeksi 2017-2018 Ilmajoelle Ilmajoentien asuntolaan Kurikan asuntolassa ilmenneiden terveyshaasteiden takia. Kurikkaan ollaan rakentamassa uusi asuntola, joka on valmis viimeistään uuden kampuksen valmistuessa tammikuussa 2019.

Tutustu Sedun asuntolaan Ilmajoella!

Kurikan opiskelijat voivat hakea asuntolapaikkaa Ilmajoentien asuntolasta (Ilmajoentie 525, 60800 Ilmajoki). Ilmajoentien asuntolasta on Kurikkaan n. 15 kilometriä, ja asuntolan ohi tulee aamuisin linja-auto kahdeksaksi Kurikkaan ja asuntolaan pääsee takaisin bussilla klo 16. Opiskelijalla on mahdollisuus hakea Kelan koulumatkatukea. Asuminen asuntolassa on maksutonta.

Kurikassa on myös hyvin tarjolla vapaita vuokra-asuntoja www.karrykartano.fi

Hakeminen

Opiskelija-asuntolapaikan saavat ensisijaisesti muualta kuin Kurikasta tulevat alle 17-vuotiaat ensimmäisen vuoden opiskelijat, jotka aloittavat opiskelut Kurikan opetuspisteessä ja joilla ei ole kulkuyhteyksiä kotoa. Asuntolapaikka myönnetään aina lukuvuodeksi kerrallaan.

Asuntolapaikkaa haetaan valintakirjeen mukana tulevalla lomakkeella. Vapaaksi jääneitä paikkoja voi hakea myös kesken lukuvuoden.

Hakulomake asuntolaan.

sedu_asuntola_kenkakuva_2013.jpg