• Lisää kontrastia
 • Hae koulutusta
  Valitse ajankohta
  Alkaen:
  Päättyen:
  Valitse

  Suomen suurin simulaattoriopetusluokka

  Simulaattorikoulutusta käytetään yhtenä oppimismenetelmänä logistiikan, maarakennuksen sekä maataolus- ja metsäalan koulutuksissa. Sedun 14 simulaattoria tarjoavat harjoitteluun yli kymmenen erilaista ajoneuvoa tai työkonetta, sekä näihin yli sata erilaista harjoitetta.

  Varastoalaa palvelee trukinkäyttöohjelma ja maarakentamista pyörä- ja tela-alusteinen kaivinkoneohjelma. Lisäksi löytyy harjoitteet pyöräkoneelle, puskutraktorille, dumpperille, kauko-ohjattavalle kappaletavaranosturille ja puutavara-autolle. Kaikki simulaattorit ovat liikealustallisia. Kaikissa on vakiona yhdistelmäajoneuvon harjoitusohjelma. Simulaattorikoulutus on osa opetussuunnitelmaa, jolloin käyttöaste saadaan pysymään korkealla. Niitä voidaan hyödyntää myös erityisopiskelijoiden ohjauksessa. Opettajalla on vastuu harjoitteiden oikein suorittamiseksi. Opettaja ohjaa ja arvio hyödyntäen simulaattoreiden raportointiominaisuuksia.

  Simulaattorit eivät korvaa todellisia ajo-olosuhteita, mutta niiden hyöty oppimisen tukena on merkittävä. Ne edistävät motorisia valmiuksia ennen siirtymistä oikean koneen tai ajoneuvon käsittelyyn. Simulaattoreita pystytään hyödyntämään tulevaisuudessa myös ajokorttiopetuksessa.

  Ammattipätevyyskoulutuksissa, esim. ennakoiva- ja taloudellinen ajotapa, dokumentoidaan mm. polttoainekulutus ja turvallinen liikennekäyttäytyminen eri sää- ja valo-olosuhteissa ja liikenneympäristöissä. Simulaattoreista hyötyvät siis ajokortillisetkin henkilöt. Messuilla simulaattoreita käytetään markkinoimassa alaa. Yritykset voivat hyödyntää simulaattoreita mm. rekrytoinneissaan ja henkilöstökoulutuksissa.

  Simulaattorilla ja VR-laseilla opiskelu -video

   


  Katso video

   

   

  simulaattori_700x590.png
  simulaattori_2_700x590.png
  simulaattori_3_700x590.png