Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Satsaamme Rastaantaipaleen kampuksella erityisesti oppimisympäristön viihtyvyyteen. Pidämme tilamme ja laitteistomme nykyaikaisina uusimalla niitä säännöllisesti.  

Kampuksemme koostuu neljästä eri rakennuksesta, joista jokainen on nimetty siellä opiskeltavien alojen mukaan. P on itseoikeutetusti päärakennus. Sieltä löydät muun muassa Opiskelijaravintola Rastellin, oppisopimustoimiston ja infon. M-talo on keskittynyt metallialan koulutukseen ja R-talossa opiskelevat rakentajat. T-talossa on puhtauspalvelualan sekä usean muun alan koulutusta. Sieltä löytyy mm. ammattilaistason opetuskeittiö, joka on myös vuokrattavissa. R- ja M-rakennuksissa on opiskelukäytössä olevat työsalit.

Meillä pääset toteuttamaan unelmiasi ja tavoitteenamme on, että oppimisympäristömme tukevat oppimistasi ja kehittymistäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Kampuksemme on metsän keskellä mutta kaupungin sydämessä. Hiljaisena iltana kampuksen pihapiirissa kävellessä tunnelma on enemmän kuin kohdillaan - monesti herää ajatus, että tämähän on enemmän kuin koulu.