Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

asuntola_kirkkokatu_huone.jpgSedun opiskelija-asuntola Seinäjoella tarjoaa kouluviikkojen ajalle maksutonta, ympärivuorokautisesti ohjattua opiskelija-asumista Sedun kaikissa Seinäjoen opetuspisteissä opiskeleville nuorille. Asuntolassa työskentelee nuoriso- ja vapaa-ajan sekä sosiaalialan ammattilaisia.

Asuntola sijaitsee Seinäjoen kaupungin keskustassa, kaupunginkirjaston välittömässä läheisyydessä.

Asuntolapaikkoja on 48 lukuvuonna 2020 - 2021. 

Ensisijaisesti opiskelija-asunnon saavat muualta kuin Seinäjoelta tulevat ensimmäisen vuoden alle 17-vuotiaat opiskelijat. Asuntolapaikka myönnetään lukuvuodeksi kerrallaan. Vapaana olevia asuntolapaikkoja voit hakea täyttämällä sähköisen hakulomakkeen.

Haku asuntolaan avautuu yhteisvalintatulosten julkistamisen jälkeen 11.6.2020 ja päättyy 25.6.2020 klo 15.

Ilmoitamme asukasvalinnoista hakuajan päätyttyä kirjeitse.

Lähetä mahdolliset liitteet hakulomakkeeseen osoitteella:

Sedu, Opiskelija-asuntola 
Ammattikoulunkatu 5
60100 Seinäjoki

Asuntolaohjaajat tavoitat numerosta 020 124 4640.

Tukea ja ohjausta asumiseen, itsenäistymiseen ja elämänhallintaan

Sedun opiskelija-asuntoloissa Seinäjoen sekä Kurikan kampuksella toimii myös Opintovalmennusyksikkö Aake. Opintovalmennusyksikkö Aake on suunnattu Sedussa opiskeleville nuorille, joilla on erityisiä haasteita asumisessa, opinnoissa ja/tai sosiaalisissa suhteissa. 

Aakeen hakeudutaan yhteydenoton kautta ja sovitaan tutustumiskäynti. 

Aake Seinäjoki 
Mari Filander, vastaava ohjaaja 0400 678 274

Aake Kurikka
Ellen Koskela, vastaava ohjaaja 050  571 5664

Lisätietoja:
https://buustiaelamaan.fi/palvelu/opintovalmennus/

Vapaa-aika

Asuntolan vapaa-ajan tiloissa on mahdollisuus katsoa elokuvia, pelata pingistä ja biljardia ja laulaa karaokea. Vapaa-ajan tiloissa olevat tietokoneet ovat asukkaiden käytettävissä. Myös saunat vapaassa käytössä.

Asuntolan vieressä oleva Sedun kuntosali ja liikuntasali ovat käytössämme joitakin kertoja viikossa. Uimahalli, kirjasto, matkahuolto ja muut keskustan palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä.

Seinäjoen eri harrastusmahdollisuuksista saat tietoja asuntolaohjaajilta ja Seinäjoen kaupungin sivuilta linkistä: Seinäjoen kulttuuri ja liikunta