Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Opiskele Törnäväntiellä

Törnäväntien Sedu on monialainen kampus, josta valmistuu autoalan osaajia, syötävän hyviä tekijöitä elintarvikealalta ja ravintola- ja cateringalalta. Talon kaikki palvelut ovat erittäin kysyttyjä: autokorjaamo, opetusravintola ja myymälä palvelevat niin talon omaa väkeä kuin kaikkia muitakin hyvässä asiakaspalveluhengessä.

Tekstiili- ja muotiala vahvistuu, kun artesaanien rooli- ja teatteripuvustuksen koulutus yhdistyy vaatetusalan osaamiseen syksyllä 2018.

Kone- ja tuotantotekniikka tarjoaa opiskelijoille kolme vaihtoehtoa - voit kouluttautua asentajaksi, koneistajaksi tai levyseppähitsaajaksi.

Sähkö- ja automaatioala on Törnäväntien tuore tulokas. Ala saa uudet, ajanmukaiset tilat käyttöönsä kesällä 2019. Ala tarjoaa koko koulutusketjun: perustutkinnolla sähköasentajaksi tai automaatioasentajaksi, ammattitutkinnolla sähköasentaja (AT), automaatioasentaja (AT) tai lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja. Erikoisammattitutkinnon suorittanut on jo mestari: sähköasennusmestari, automaatioasentajamestari tai lukkoseppämestari.

Hybridipalveluja Törnäväntieltä!