Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Opinlakeus-oppilaitosverkosto lisää valinnanmahdollisuuksia

Teknologia etenkin video-opetusjärjestelmät, pilvipalvelut ja mobiililaitteet mahdollistavat entistä laajemmat yhteistyöverkostot ja oppimisympäristöt. Opinlakeus-oppilaitosverkostossa toimivat yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan lukiot, ammatilliset oppilaitokset, aikuiskoulutus ja kansanopistot. Opinlakeus-verkoston oppilaitokset tekevät keskenään yhteistyötä usealla eri saralla messuista henkilöstön täydennyskoulutukseen.

Verkoston tavoitteena on yhdistää osaamista ja voimavaroja siten, että opiskeluun liittyviä palveluja ja kurssitarjontaa voidaan kehittää ja hyödyntää maakunnallisesti. Ketteriä opetusjärjestelyjä luodaan yhdessä.

Opinlakeus-verkostoon kuuluvien oppilaitosten opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa osa opinnoista jossain muussa verkoston oppilaitoksista. Opinlakeuden kautta sinulla on mahdollisuus opiskella myös niitä aineita, joita oma opetuspisteesi ei tarjoa. Kurssivaihdoista ja -suorituksista sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen. Ole yhteydessä opinto-ohjaajaasi, mikäli sinulla on tarvetta henkilökohtaisiin oman oppilaitoksesi opetusohjelmasta poikkeaviin kurssivalintoihin.

Messuille töihin


Opinlakeus järjestää vuosittain koulutusmessut ja opiskelijana voit hakea Opinlakeus-messuille työskentelemään joko messuavustajana tai osallistua messujen toteuttamiseen osana opintojasi. Messuilla opiskelijat pääsevät tutustumaan näytteilleasettajina olevien oppilaitosten - toisen asteen oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen - koulutustarjontaan. Näytteilleasettajina on lisäksi yrityksiä, yhdistyksiä ja järjestöjä. Messut järjestetään tammikuussa.

Tutustu ja innostu www.opinlakeus.fi