Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Kuraattoripalvelut

Sedussa kuraattorin puoleen voi kääntyä erilaisissa pulmatilanteissa. Kuraattori on tukena opiskelussa ja opintoihin vaikuttavien asioiden järjestelemisessä. Keskustelemaan voit tulla esim. koulunkäyntivaikeuksiin, kiusaamiseen, kaverisuhteisiin, käyttäytymiseen, itsetuntoon, mielialaan, päihteidenkäyttöön, opiskeluajan asumiseen, rahankäyttöön, perhetilanteeseen, elämäntilanteiden muutoksiin sekä erilaisiin kriisitilanteisiin liittyvissä tilanteissa.

Kuraattori toimii yhteistyössä opiskelijan, opiskelijaryhmien, huoltajien, ryhmäohjaajien, opinto-ohjaajien ja koulun muun henkilökunnan kanssa. Kun ryhmänohjaaja tai opettaja huolestuu runsaista poissaoloista tai jostain muusta opiskelijan asiasta, kuraattori tukee opiskelijaa ja opettajaa, jotta opiskelu pääsisi sille kuuluvaan päärooliin. Kuraattori osallistuu opiskelijan ja hänen kotiväkensä yhteistapaamisiin ja opiskelijahuoltoryhmän työhön. Opiskelijan itse pitää kuitenkin olla alusta lähtien mukana oman elämänsä asiantuntijana.

Miten kuraattoriin voi ottaa yhteyttä?
Sedussa on tarjolla kuraattorin palveluja kunnittain. Kuraattorille voi soittaa, laittaa tekstarin, lähettää sähköpostia tai tulla tapaamaan häntä koulullasi - ajanvarauksella tai ilman. Kun opiskelija tai hänen huoltajansa ottaa yhteyttä, lähdemme yhdessä miettimään asiaa ja etsimään keinoja tilanteeseen. Myös koulun ulkopuolisten palvelujen tarpeellisuutta voimme tarvittaessa pohtia yhdessä.

 

Kuraattorien yhteystiedot

Ilmajoki, Pappilantie ja Ilmajoentie
Sari Viianen, p. 044 419 1633

Kauhajoki
Jouni Vallin, p. 044 550 1901 

Kurikka ja Jurva
Jukka Laitila, p. 040 487 9100

Lapua
Tiina Kentta, p. 044 438 4498

Seinäjoki, Kirkkokatu, Upankatu ja VALMA sekä Seinäjoen opiskelija-asuntola
Pauli Hietamäki, p. 040 868 0616

Seinäjoki, Koulukatu ja Koskenalantie
Anu Peltonen, p. 040 830 0492

Seinäjoki, Törnäväntie
Anna-Kaija Isoniemi, p. 040 868 0620

Ähtäri, Koulutie ja Tuomarniementie
Heli Ahomaa, p. 0400 806 194


kuraattorien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sedu.fi.