Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Kuraattoripalvelut


Sedussa kuraattorin puoleen voi kääntyä erilaisissa pulmatilanteissa. Kuraattori on tukena opiskelussa ja opintoihin vaikuttavien asioiden järjestelemisessä. Keskustelemaan voit tulla esim. koulunkäyntivaikeuksiin, kiusaamiseen, kaverisuhteisiin, käyttäytymiseen, itsetuntoon, mielialaan, päihteidenkäyttöön, opiskeluajan asumiseen, rahankäyttöön, perhetilanteeseen, elämäntilanteiden muutoksiin sekä erilaisiin kriisitilanteisiin liittyvissä tilanteissa.

Kuraattori toimii yhteistyössä opiskelijan, opiskelijaryhmien, huoltajien, ryhmäohjaajien, opinto-ohjaajien ja koulun muun henkilökunnan kanssa. Kun ryhmänohjaaja tai opettaja huolestuu runsaista poissaoloista tai jostain muusta opiskelijan asiasta, kuraattori tukee opiskelijaa ja opettajaa, jotta opiskelu pääsisi sille kuuluvaan päärooliin. Kuraattori osallistuu opiskelijan ja hänen kotiväkensä yhteistapaamisiin ja opiskelijahuoltoryhmän työhön. Opiskelijan itse pitää kuitenkin olla alusta lähtien mukana oman elämänsä asiantuntijana.


Miten kuraattoriin voi ottaa yhteyttä?

Sedussa on tarjolla kuraattorin palveluja kunnittain. Kuraattorille voi soittaa, laittaa tekstarin, lähettää sähköpostia tai tulla tapaamaan häntä koulullasi - ajanvarauksella tai ilman. Kun opiskelija tai hänen huoltajansa ottaa yhteyttä, lähdemme yhdessä miettimään asiaa ja etsimään keinoja tilanteeseen. Myös koulun ulkopuolisten palvelujen tarpeellisuutta voimme tarvittaessa pohtia yhdessä.

Kuraattorien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sedu.fi

A
Ahomaa Heli
Kuraattori
Ähtäri
0400 806 194
H
Hietamäki Pauli
Kuraattori
Kirkkokatu, Upankatu ja VALMA sekä Seinäjoen opiskelija-asuntola
040 868 0616
I
Isoniemi Anna-Kaija (sijaisena Riina Toivola 08/19 asti)
Kuraattori
Seinäjoki, Törnäväntie
040 868 0620
K
Kentta Tiina
Kuraattori
Lapua
044 438 4498
L
Laitila Jukka
Kuraattori
Kurikka
040 487 9100
P
Peltonen Anu
Kuraattori
Seinäjoki, Koulukatu ja sosiaali- ja terveysala Kirkkokatu
040 830 0492
V
Vartiala Tuula
Kuraattori
Lappajärvi
040 670 0220
Viianen Sari
Kuraattori
Ilmajoki ja Rengonharju
044 419 1633