Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Tervetuloa Seduun

Reija-Lepola-henkilökuva-2017,-900x900px.jpgOlet lämpimästi tervetullut Seduun - ylpeästi tekijöiden joukkoon! Sedun perusviestien ydin - Ylpeästi tekijä - kiteyttää Sedun perustehtävän ja palvelulupauksemme opiskelijoille, työelämälle ja kumppaneille. 

Sedussa on lukemattomia hyviä opettajien ja opiskelijoiden tarinoita onnistumisista, kehittymisestä ja uudistamisesta. Aito innostus ja ylpeys omasta ammatista näkyy ja kuuluu kertojassa ja on omiaan inspiroimaan myös muita. Niistä syntyy kokemus Sedustan amiksena, jossa saadaan hyvää aikaan. Kiinnittämällä huomio onnistumisiin ja voimavaroihin omassa työssä, hyvästä voi tulla vielä parempi.

Meille sedulaisille on kunnia-asia, että opiskelijana pääset ammattialansa tekemisen meininkiin opintojen alusta alkaen. Saamme positiivista palautetta, jonka mukaan meillä tehdään, mitä luvataan. Haluamme synnyttää innostusta niin, että jokainen sedulainen, niin henkilöstön jäsen kuin opiskelijakin, voi olla aidosti ylpeä alastaan ja ammattiosaamisestaan: Voimme sanoa, että olemme tämän itse tehneet.

Tervetuloa yhteiselle polulle!

 

Reija Lepola
kuntayhtymän johtaja, rehtori