Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Tähtäimessä ammattikorkeakouluopinnot?

SILTA-opinnot Sedusta SeAMKiin

  • Suoritatko perustutkintoa Sedussa?
  • Onko sinulla tähtäimessä jatko-opinnot ammattikorkeakoulussa?
  • Kiinnostaisiko sinua vaikkapa vain kokeilla, minkälaista opiskelu ammattikorkeakoulussa on?

Jos vastasit kyllä ylläoleviin kysymyksiin, tämä koskee juuri sinua!

Sedun eri alojen opiskelijoilla on syksystä 2018 alkaen mahdollisuus suorittaa SeAMKin perusopintoja jo toisen asteen opintojen yhteydessä. SeAMKin opinnoista saat avoimen ammattikorkeakoulun opintosuorituksia ja opinnot hyväksytään myös osaksi toisen asteen tutkintoasi. SeAMKin tutkinto-opiskelijaksi päästyäsi suorittamasi AMK-opinnot hyväksiluetaan osaksi suorittamaasi AMK-tutkintoa, mikä lyhentää opiskeluaikaasi ammattikorkeakoulussa.

SILTA-opintojen laajuus on alasta riippuen 10-60 opintopistettä. Opintoja on tarjolla esimerkiksi merkonomista tradenomiksi, lähihoitajasta sairaanhoitajaksi, kokista restonomiksi tai tekniikan alan tutkinnoista insinööriksi. Opiskelet SeAMKissa joko päiväopiskelijana osana opiskelijaryhmää tai vaihtoehtoisesti suoritat opintojasi monimuoto—opintoina pääosin verkossa. Myös aikaisemmin hankitun osaamisen näyttö on mahdollista osana opintoja. Opinnot ovat Sedun opiskelijoille ILMAISIA.

Hakeutuminen Sedu-SeAMK SILTA-opintoihin tapahtuu vuoden alussa ja SILTA-opinnot alkavat seuraavana syksynä. SILTA-hausta tiedotetaan Sedun opiskelijoita erikseen.

Liiketoiminnan SILTA-opintojen opintotarjonta

SILTA-opiskelijan opas

JOS MIELENKIINTOSI SILTA-OPINTOIHIN HERÄSI, OTA YHTEYS OMAN ALASI SILTA-OPOON/ -OHJAAJAAN.


Seinäjoen ammattikorkeakoulun opintojen sisällöistä löydät lisätietoa täältä tai kysymällä lisää tiina.nieminen@seamk.fi .