Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Haluatko, että joku...

 • auttaa sinua hiomaan työhakemuksen ja/tai ansioluettelon kuntoon?
 • neuvoo, kuinka nostat oman osaamisesi esiin työnhaussa?
 • neuvoo, miten hyödynnät netistä löytyviä työnhakusivustoja?
 • kertoo asioista käytännönläheisesti ja antaa konkreettista tukea tekemiseen?

Toteutamme työnhakuasi tukevia työpajoja Sedun kampuksilla ja etänä. Työpajoihin voivat osallistua sekä Sedun opiskelijat kaikilta kampuksilta  että Sedusta valmistuneet. Pajoihin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta. 

 

Joulukuun 2020 pajat

 

ANSIOLUETTELO

 • 7.12.2020 klo 15-16, Sedu Suupohjantie

Ansioluettelolla tehdään vaikutus rekrytoijaan sekunneissa. Tässä pajassa annamme vinkit, miksi ansioluetteloa tulee päivittää säännöllisesti ja miten hyvä ansioluettelo tehdään.

 

TYÖHAKEMUS

 • 10.12.2020 klo 15-16, Sedu Rastaantaival

Työhakemuksen tarkoitus on saada työnantaja vakuuttuneeksi siitä, että sinut kannattaa kutsua työhaastatteluun. Tässä pajassa annamme vinkit hyvään työhakemukseen ja laadimme työhakemuksen.

 

VISUAALINEN ANSIOLUETTELO

 • 10.12.2020 klo 15-16, Sedu Suupohjantie

On tärkeää, että ansioluettelo on helppolukuinen ja visuaalisesti erottuva. Tässä pajassa tutustut visuaalisen ansioluettelon saloihin ja tehdään visuaalinen ansioluettelo. 

 

 OMAN OSAAMISEN MARKKINOINTI

 • 16.12.2020 klo 15-16, Sedu Suupohjantie
 • 16.12.2020 klo 15-16, Sedu Rastaantaival

Oman osaamisen markkinointi ei kuulu ainoastaan työnhakuun. Itseäsi ja osaamistasi on osattava markkinoida myös omassa työyhteisössä. Tässä pajassa käymme lävitse myös videotyönhaun pelisääntöjä. Lisäksi opit mihin kanaviin kannattaa luoda osaamisprofiili. 

   

  VIDEOTYÖNHAKU/HISSIPUHE

  • 14.12.2020 klo 15-16, Sedu Suupohjantie

  Videotyöhakemus on tätä päivää jokaisella alalla. Videotyöhakemus on helppo tapa lähestyä työnantajaa ja sillä tehdään hyvä ensivaikutelma minuutissa. Tässä pajassa käydään läpi hyvän videotyöhakemuksen perusteet ja tehdään videotyöhakemus. 

   

  TYÖMARKKINATORI

  • 15.12.2020 klo 14-15, Sedu Rastaantaival

  Työmarkkinatori on julkinen työnvälitysalusta, josta hyötyvät työnhakijat, työnantajat ja työnvälitysfirmat. Työmarkkinatori on kasvamassa julkisten ja yksityisten toimijoiden yhteiseksi alustaksi. Työmarkkinatori tulee vakituiseen käyttöön vuoden 2021 alusta, ja tarjoaa työnhakijalle ja työnantajalle kaiken tarvittavan yhden verkkopalvelun kautta. Pajassa perehdymme työmarkkinatorin käyttöön ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

   

  LinkedIn

  • Tulossa tammikuussa 2021

  Pajan käytyäsi tiedät, miksi sinun kannattaa olla LinkedIssä, vaikka et olisikaan työnhakija. Lisäksi luodaan oma LinkedIn-profiili.

   

  Voit osallistua pajoihin läsnä tai etänä. Rastaantaipaleen yksikössä kokoontuminen T-talon aulaan. Suupohjantien luokka ilmoitetaan myöhemmin. 

  WhatsApp.jpg

  Kysy lisää:

  Petteri Kokko, p. 040 680 7026, petteri.kokko(a)sedu.fi

  Joanna Silver, p. 040 680 7173, joanna.silver(a)sedu.fi