Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu järjestää virtuaalisen kevätjuhlan perjantaina 29.5.klo 18. Onnittelemme jokaista tänä keväänä tutkinnon suorittanutta! Juhla on ensiesityksen jälkeen katsottavissa tallenteena Sedun YouTube-kanavalla. Tervetuloa kevään juhlaan! Juhlan kesto n. 45 minuuttia.

Juhlassa luodaan katsaus Sedun toimintaan ja toimijoihin eri puolilla maakuntaa. Videovälähdykset on kuvattu toukokuussa, ja tuotannosta on vastannut opiskelijoidensa kanssa tieto- ja viestintätekniikan opettaja Petri Luhtala Kurikasta. Juhlan käsikirjoitus on vararehtoreiden ja koulutuspäälliköiden käsialaa. Ohjelman koko sisältöä ei ole paljastettu, eikä varsinkaan yllätysesiintyjää.

Kaikilla sedulaisilla on syytä juhlaan – koronakevät on selätetty menestyksellisesti, paljon uutta on opittu etäopiskelusta ja etäopettamisesta, joustavuutta ja mielikuvitusta on tarvittu rutkasti aikaisempaa enemmän, opiskelijakavereiden ja kollegojen tukea kiitetään. Taitoja on hiottu työelämässä ja videoiden välityksellä mahdollisuuksien mukaan myös kotioloissa. Jokainen sedulainen saa onnitella itseään kevään suorituksista!

Ruusuja jokaiselle tutkinnon suorittaneelle – tutkintotodistukset lähetetään postitse.

YouTube-linkin Sedun juhlaan https://youtu.be/ySyleK_KCQE

Ensiesitys alkaa pe 29.5. klo 18