Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Yrittäjyys

Yrittäjyys on Sedussa erityisasemassa. Haluamme kannustaa sinua kehittymään oman alansa osaavaksi ammattilaiseksi. Yrittäjyys näkyy asenteena myös silloin, kun työskentelet toisen palveluksessa.

 

Yrittäjyys sinulle, joka opiskelet ensimmäistä ammattia

Sedussa kasvat yrittäjälähtöiseen toimintatapaan! Osaat toimia itsenäisesti erilaisissa työelämän tilanteissa, olet aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä kannat vastuuta työsi tuloksista. Voit opiskella esimerkiksi eri alan opiskelijoiden

  • yhteisissä hankkeissa,
  • NY-yrityksessä tai
  • osuuskunnassa.

Voit perustaa oma yrityksen ja saada tukea yrityksen perustamiseen jo opiskeluaikana. Voit esimerkiksi sisällyttää opintoihisi yritystoiminnan suunnittelu -tutkinnon osan ja saat tukea yritystoiminnan aloittamiseen yrittäjyyden kouluttajilta.

 

Ideasta yritykseksi, lisäboostia bisnekseen

Yrittäjän ammattitutkinto on hyvä vaihtoehto yritystoimintaa suunnitteleville ja jo aloittaneille yrittäjille. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sekä Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto mahdollistavat yritystoiminnan kehittämisen.

Uutena mahdollisuutena käynnistämme yrittäjän ammattitutkintokoulutuksen kolmella uudella paikkakunnalla talvikauden 20-21 aikana. Kysy lisää Harri Uusi-Äijöltä tai muilta yhteyshenkilöiltä.

Tutustu ja hae:

 

Yrittäjätarinoita Sedusta

 

Kysy lisää

Satu-Maarit Sivula 
Opiskelijayritysten toiminnan koordinointi (Vuosi Yrittäjänä, 4H, osuuskunta Kamppi)
p. 040 539 9968 

Päivi Katajamäki
Yrittäjän at, Johtamisen ja yritysjohtamisen eat, Tuotekehitystyön eat
p. 040 868 0192

Teppo Tiittanen Yrittäjän at
teppo.tiittanen(a)sedu.fi

Harri Uusi-Äijö
Yrittäjän at Lapua, Kurikka ja Ähtäri
p. 040 680 7029

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)sedu.fi.