Sedu

Urheilun oma polku

Urheilun Oma polku muodostuu yksilöllisesti jokaisen opiskelijan kohdalla.Urheilun Oma polku voi sisältää myös ensiapukoulutusta.

logo_urheilun_oma_polku.png

Polulla on määritelty pakollisiksi Liikkujan ABC (väh. 2 osp) ja liikuntaa vähintään 7 osp yli pakollisen tutkinnon osan (työkyvyn ylläpitäminen, liikunta ja terveystieto).

Liikunta (väh. 7 osp) voi koostua valinnaisista tutkinnon osista tai muulla tavalla todennetusta liikunnasta. Lisäksi opiskelija voi osoittaa osaamistaan todentamalla osallistumisensa urheiluvalmennukseen ja/tai kilpaurheilua tukevaan toimintaan, kuten seura-, tuomari-, huoltaja-, toimitsija-, valmennustoimintaan ja/tai kursseille.

Opiskelijan tulee osallistua Urheilun Oma polku -toteutukseen vähintään 15 osaamispisteen verran saadakseen siitä tutkintotodistukseensa merkinnän. Lisätietoja opinto-ohjaajilta ja liikunnanopettajilta.

Urheilun Oma polku -asiantuntija yksikössä on hyvinvointivastaava.

Susanna Lehtiniemi on Sedun autoalan opiskelija, joka opiskelee myös Seinäjoen lukiossa. Susanna on ennen kaikkea pikaluistelija, monikertainen SM-mitalisti, joka harjoittelee jopa 11 kertaa viikossa. Hän kuuluu Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemian opiskelijoihin.

Lue lisää

Pakolliset:

  • Liikkujan ABC 2 osp (tarjolla 3 osp), mahdollisuus verkko-opintoihin, yhteysopettajat Petri Hella, Teemu Joensuu ja Elina Järvistö
  • Liikunta väh. 7 osp

Lisäksi:

  • Urheiluvalmennus
  • Kilpaurheilua tukeva toiminta, esim. seura-, tuomari-, huoltaja-, valmennustoiminta ja/tai kurssit
  • Ensiapu

Tee tulevaisuuttasi. Tule osaajaksi.

Hae nyt Kysy neuvoa