Sedu

Nuori Yrittäjyys 24h -leirit

Koulutuskeskus Sedu jarjestää yrittäjähenkisille nuorille ideoita nostattavia ja ystävyyssuhteita synnyttäviä NY 24h -leirejä.

Lue opiskelijoiden kokemuksia näiltä leireiltä.

Lue lisää
Intensiivinen leiri arvostetaan 1 ov:n laajuiseksi. Jos sinulta puuttuu suorituksia, voit kartuttaa opintorekisteriä ja hankkia hyödyllisiä taitoja ja näkemyksiä.


Lukukaudella 2013-2014 NY 24h -leirillä on mahdollisuus tehdä yhteistyötä Microsoftin kanssa eli toteuttaa leiri NY 24h Microsoft Challengena.
Lue lisää

Ähtärinjärven Uutisnuotta kuvaa artikkelissaan (18.9.2013) Sedun toteutusta Ähtärissä: Tuomarniemellä harjoiteltiin yritysidean luomista.

Seinäjoen Koulukadun datanomeksi ja merkonomeiksi opiskelevat nuoret (yhteensä n. 60 opiskelijaa) osallistuivat NY 24h -leirille osana yrittäjyysopintojaan. Vuorokauden mittaisen Nuori Yrittäjyys teholeirin aikana nuoret perustivat oman ideansa pohjalta kuvitteellisen yrityksen ja harjoittelivat samalla yritystoiminnan perusasioita.

Opiskelijat perustavat täksi lukuvuodeksi osana opintojaan NY-yrityksiä tai harjoitusyrityksiä tai harjoittavat osuuskuntatoimintaa.

NY 24h -leirin tavoitteena on saada opiskelijat asettamaan tavoitteita ja ottamaan vastuuta sekä omasta että ryhmänsä toiminnasta. Vuorokauden aikana käsiteltiin myös yrittäjyyden peruselementtejä: liiketoimintasuunitelmaa, kannattavuutta, hintaa ja tuotteistamista.

Tuomarniemellä ainutlaatuista oli yhteistyö Microsoftin kanssa.
 
Klikkaa artikkeliin

Tee tulevaisuuttasi. Tule osaajaksi.

Hae nyt Kysy neuvoa