Napauta superhaku
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
11.9.2018 »»
Vauhdittamosta vauhtia opiskeluun
Vauhdittamo avasi ovensa Sedun Kirkkokadun toimipisteessä viime viikolla. Vauhdittamon tavoitteena on tukea ja neuvoa opiskelijoita erilaisissa opintoihin liittyvissä tilanteissa. Kirkkokadulla opiskelijat saivat kertoa, mitä he toivoisivat Vauhdittamon toiminnalta.
20.8.2018 »»
Onnea tutkinnon suorittaneille
Sedussa juhlittiin pe 17.8. tutkinnon suorittaneita. Onnea jokaiselle urakkansa suorittaneelle! Tutkinto avaa ovia uuteen; onnea eteenpäin!
17.8.2018 »»
SILTA Sedusta korkeakouluun
Sedun tekniikan ja liiketoiminnan opiskelijat aloittelivat SeAMKin Framin kampuksella korkeakouluopintoja – tarjolla oli tiivis orientaatiopaketti tutkinto-opiskelijoiden tapaan. Nyt Sedun perustutkintoa suorittavilla opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä SeAMKin opintoja (SILTA-opinnot) jo toisen asteen opintojensa aikana. Korkeakouluopinnot kiinnostavat mm. Seinäjoella ja Lapualla opiskelevia merkonomeja, niin nuoria kuin aikuisia.
27.7.2018 »»
Back to school
Sedussa päätoimiset perustutkinto-opiskelijat (päiväkoulutus) aloittavat opintonsa lähes poikkeuksetta ma 13.8. Tervetuloa!
15.6.2018 »»
Tee haaveista totta - Sedun kesähaku käynnissä
Saitko yhteishaussa unelmiesi opiskelupaikan? Jos et, Sedun kesähaku on juuri sinua varten. Sedussa on vielä hyviä opiskelupaikkoja! Katso tarjonta sivuilta, vertaile ja valitse se sinulle paras ala. Hakemus tehdään suoraan Seduun.
5.6.2018 »»
Sedu sai vieraita Hanoista
Etelä-Pohjanmaan liitto isännöi vietnamilaisdelegaation vierailua Seinäjoen seudulla. Seurueen mukana Seduun tutustui myös Vietnamin Suomen suurlähettiläs Pham Thi Ngoc Bich.
5.6.2018 »»
Voitokasta valmennusta opetuksen yhteydessä
Sedu autoala sai jo neljännen peräkkäisen voiton Taitaja 2018 –kisoista. Jalasjärveläinen Juho Koski-Lammi voitti kultaa Tampereella toukokuussa pidetyssä finaalissa. Sedun menestyssarjaa Autonasennus-lajissa täydensi koskenkorvalainen Santeri Toppari sijoittumalla viidenneksi.
1.6.2018 »»
Kiitos stipendien lahjoittajille
Sedussa moni opiskelija sai todistuskansiossaan myös tunnustuksen hyvästä työstä, asenteesta, asiakaspalvelusta, luotettavuudesta stipendin muodossa. Kaunis kiitos kaikille lukuisille lahjoittajille! Kaikki Sedun Taitaja-finalistit palkittiin.
17.4.2018 »»
Yhteistyötä lasten hyväksi
Rytmikorjaamolla on menoa ja vilskettä, kun Eskarifestarit ovat käynnistyneet 9. kerran. Tuotanto on usean eri osaajan yhteinen taidonnäyte ja ohjaaja-opiskelija –työryhmien yhteistä tekemistä parhaimmillaan.
20.2.2018 »»
#Someonnettomuus opettaa toimimaan isossa onnettomuudessa
- Ensihoidolle tiedoksi. Kohteessa eloton potilas, jolle ei ole aloitettu painelua. Me alotetaan nyt PPE+D. - 831 kuittaa. Kohteessa noin 15 minuutin päästä. Tässä esimerkki kuvitteellisten hahmojen keskustelusta Twitterissä viime päivinä. Keskustelu ennakoi fiktiivistä someonnettomuutta, joka tapahtuu Twitterissä torstaina 22.2.2018 klo 13:13.
20.12.2017 »»
Tästä alkaa joulu – ja loma
Sylvian joululaulu aloittaa joulujuhlan ja valmistumisjuhlan Kirkkokadulla. Kuullaan jouluevankeliumi, Sedun naistrio laulaa, Joulupukki vierailee. Henkilöstö ja opiskelijat ovat valmistelleet juhlan yhdessä – ja yhdessä sitä myös vietetään. ICT-opiskelija Leevi Mustikkamaa vastaa valoista ja äänestä, talotekniikan opiskelijat Elias Hietikko ja Miika Haapala huolehtivat juontamisesta.
19.12.2017 »»
Tutkinto on valmis. Onnea jatkoon!
Sedussa vietetään valmistumisjuhlia ja joulujuhlia tiistaina ja keskiviikkona. Ammattiin valmistuvia on lähes joka talossa. Perustutkinto taskussa on hyvä lähteä kartuttamaan osaamista työelämässä ja jatko-opinnoissa. Muutos on pysyvää - samoin kehitys. Lämpimät onnittelut jokaiselle - ja kiitos tukijoukoille kotona, koulussa ja työpaikoilla.
13.12.2017 »»
Kurikan kampusta kannattaa odottaa
Kurikan kampuksella vietettiin ensimmäistä joulunavausta tiistaina 12.12. Tumma kampus piirtyy komeana Kurikan katukuvassa, sisätyöt jatkuvat päivittäin n. 80 henkilön voimin. Rakennushankkeesta noin 70% on jo tehty. Kurikan Kampus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Martti Pajulammi loi odotusta ensi syksyn vihkiäisiin.
12.12.2017 »»
Koulutuskeskus Sedu ja Sedu Aikuiskoulutus yhdistyvät
Ammatillisen koulutuksen reformin myötä Sedu uudistuu ja kokoaa yhteen nuorten ja aikuisten koulutuksen. Muutoksen myötä Sedun nettisivusto yhdistyy 1.1.2018 alkaen.
5.12.2017 »»
Sedun kultaiset tekijät
Seinäjoen koulutuskuntayhtymässä palkittiin 30 ja 40 vuotta kunnan palveluksessa työskennelleet työntekijät kultaisilla ansiomerkeillä. Ansiomerkkien saajia oli yhteensä 66 henkilöä, joista 30 vuotta kunnallisessa palveluksessa työskennelleitä oli 57 henkilöä ja 40 vuotta työskennelleitä 9 henkilöä. Heistä kolme kultaista tekijää, Seija, Heikki ja Arto kertovat, mikä on saanut heidät viihtymään työssään vuosikymmenten ajan.
1.12.2017 »»
Sedussa juhlistetaan 100-vuotiasta Suomea
Trumpettiduo Juha Kotkaniemi ja Matti Yli-Lahti avaa aamuhämärässä juhlatilaisuuden Kirkkokadulla. Talotekniikan opiskelijat nostavat lipun salkoon, ja talotekniikan opiskelija Akseli Kokko pitää juhlapuheen.
1.12.2017 »»
Joulutunnelmaa Kauppikselta
Sedun merkonomiopiskelijat harjoittelevat liike-elämää järjestämällä joulumarkkinat. Tapaat Joulupukin, saat glögit ja piparit, voit ostaa Nuorten Yrittäjien leivonnaisia, koruja tai tilata joulukuusen Ilmajoelta tai Jalasjärveltä suoraan metsästä. Markkinat Seinäjoella Koulukatu 41, 30.11. klo 11–19, 1.12. klo 9–15.
14.11.2017 »»
Markkinointisuunnitelma merkonomien opiskelijatyönä
Teuvalainen Björnsteel Oy on kehittänyt tuotteen, joka on ainut laatuaan koko Suomessa. Se on roudankestävä hautakiven kiinnitysrauta – tuotenimeltään Steipel Ruuviperustus. Nyt yrityksellä on oikea hetki lanseerata tuote ja ryhtyä markkinoimaan sitä. Tähän he saivat apua koulutuskeskus Sedun 3. vuoden merkonomiopiskelijoilta.
30.10.2017 »»
Sedun opettajat digiloikkaavat osaamismerkeillä
Elina Forslund välittää huikean sähköpostin. ”Tällaisen viestin sain sähköpostiini: Vau. Kiitos Elina kovasta merkkisavotasta: Mikä kiri! Olet Sedun ensimmäinen pronssisen kokonaismerkin ansainnut opettaja. Onneksi olkoon!” Sedu digiloikkaa: tavoitteena on, että jokainen opettaja suorittaa vähintään pronssisen osaamismerkin tämän lukuvuoden aikana.
11.10.2017 »»
Lähihoitajaksi - opinnot alkavat tammikuussa 2018
Lähihoitajaopinnot pääsee aloittamaan Seinäjoella Koskenalantiellä tammikuussa. Hakuaika koulutukseen päättyy 25.10. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa on tarjolla osaamisalat: Lasten ja nuorten hoito ja kasvatus sekä Sairaanhoito ja huolenpito.
Edellinen 1 2 3 ... 33 34 35Seuraava