Napauta superhaku
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
20.12.2017 »»
Tästä alkaa joulu – ja loma
Sylvian joululaulu aloittaa joulujuhlan ja valmistumisjuhlan Kirkkokadulla. Kuullaan jouluevankeliumi, Sedun naistrio laulaa, Joulupukki vierailee. Henkilöstö ja opiskelijat ovat valmistelleet juhlan yhdessä – ja yhdessä sitä myös vietetään. ICT-opiskelija Leevi Mustikkamaa vastaa valoista ja äänestä, talotekniikan opiskelijat Elias Hietikko ja Miika Haapala huolehtivat juontamisesta.
19.12.2017 »»
Tutkinto on valmis. Onnea jatkoon!
Sedussa vietetään valmistumisjuhlia ja joulujuhlia tiistaina ja keskiviikkona. Ammattiin valmistuvia on lähes joka talossa. Perustutkinto taskussa on hyvä lähteä kartuttamaan osaamista työelämässä ja jatko-opinnoissa. Muutos on pysyvää - samoin kehitys. Lämpimät onnittelut jokaiselle - ja kiitos tukijoukoille kotona, koulussa ja työpaikoilla.
13.12.2017 »»
Kurikan kampusta kannattaa odottaa
Kurikan kampuksella vietettiin ensimmäistä joulunavausta tiistaina 12.12. Tumma kampus piirtyy komeana Kurikan katukuvassa, sisätyöt jatkuvat päivittäin n. 80 henkilön voimin. Rakennushankkeesta noin 70% on jo tehty. Kurikan Kampus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Martti Pajulammi loi odotusta ensi syksyn vihkiäisiin.
12.12.2017 »»
Koulutuskeskus Sedu ja Sedu Aikuiskoulutus yhdistyvät
Ammatillisen koulutuksen reformin myötä Sedu uudistuu ja kokoaa yhteen nuorten ja aikuisten koulutuksen. Muutoksen myötä Sedun nettisivusto yhdistyy 1.1.2018 alkaen.
1.12.2017 »»
Sedussa juhlistetaan 100-vuotiasta Suomea
Trumpettiduo Juha Kotkaniemi ja Matti Yli-Lahti avaa aamuhämärässä juhlatilaisuuden Kirkkokadulla. Talotekniikan opiskelijat nostavat lipun salkoon, ja talotekniikan opiskelija Akseli Kokko pitää juhlapuheen.
1.12.2017 »»
Joulutunnelmaa Kauppikselta
Sedun merkonomiopiskelijat harjoittelevat liike-elämää järjestämällä joulumarkkinat. Tapaat Joulupukin, saat glögit ja piparit, voit ostaa Nuorten Yrittäjien leivonnaisia, koruja tai tilata joulukuusen Ilmajoelta tai Jalasjärveltä suoraan metsästä. Markkinat Seinäjoella Koulukatu 41, 30.11. klo 11–19, 1.12. klo 9–15.
14.11.2017 »»
Markkinointisuunnitelma merkonomien opiskelijatyönä
Teuvalainen Björnsteel Oy on kehittänyt tuotteen, joka on ainut laatuaan koko Suomessa. Se on roudankestävä hautakiven kiinnitysrauta – tuotenimeltään Steipel Ruuviperustus. Nyt yrityksellä on oikea hetki lanseerata tuote ja ryhtyä markkinoimaan sitä. Tähän he saivat apua koulutuskeskus Sedun 3. vuoden merkonomiopiskelijoilta.
30.10.2017 »»
Sedun opettajat digiloikkaavat osaamismerkeillä
Elina Forslund välittää huikean sähköpostin. ”Tällaisen viestin sain sähköpostiini: Vau. Kiitos Elina kovasta merkkisavotasta: Mikä kiri! Olet Sedun ensimmäinen pronssisen kokonaismerkin ansainnut opettaja. Onneksi olkoon!” Sedu digiloikkaa: tavoitteena on, että jokainen opettaja suorittaa vähintään pronssisen osaamismerkin tämän lukuvuoden aikana.
11.10.2017 »»
Lähihoitajaksi - opinnot alkavat tammikuussa 2018
Lähihoitajaopinnot pääsee aloittamaan Seinäjoella Koskenalantiellä tammikuussa. Hakuaika koulutukseen päättyy 25.10. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa on tarjolla osaamisalat: Lasten ja nuorten hoito ja kasvatus sekä Sairaanhoito ja huolenpito.
29.9.2017 »»
Onnittelemme syyskuussa valmistuvia
Sedussa saamme onnitella syyskuussa tutkintonsa suorittaneita. Jokaisessa talossa juhlitaan puheiden ja kakkukahvien kera. Onnea eteenpäin!
20.9.2017 »»
Roope Kurki näyttää koneosaamisensa Saksassa
Ilmajoella maatalousalaa opiskeleva jalasjärveläinen Roope Kurki edustaa Suomea ensi viikolla Saksassa Dresdenin lähellä järjestettävässä Agrolympics2017-tapahtumassa (28.9.-1.10.). Muut kolme Suomen edustajaa opiskelevat Keudassa Mäntsälässä. Joukkue on harjoitellut yhdessä ja erikseen.
19.9.2017 »»
Digiosaamista ja työnhakutaitoja Sedusta valmistuville
Milloin olet päivittänyt cv:si? Siellähän meillä on henkilötiedot, kielitaito, listattuna koulutukset ja työkokemukset, jotain erityisosaamisesta ja mahdollisesti harrastuksista – kaikki tiiviisti kirjoitettuna A4:lle tai kahdelle.
11.9.2017 »»
Sedun opettajat kohtaavat yrittäjät
Sedun opettajat ovat sopineet tapaamisia yrittäjien kanssa. Opettajat aloittivat keskustelut Yrittäjän päivänä 5.9. Samalla Sedu starttasi pilotin oppilaitosten ja yritysten lähemmästä yhteistyöstä.
5.9.2017 »»
Mopoautoista SolarSoundiin - Tommi Mäki
Tommi Mäki kiinnostui 16-vuotiaana mopoautoista, hankki ajopelin itselleen Ranskasta, tuunasi ja ajeli. Muutkin kiinnostuivat – ja siitä alkoi Tommi Mäen yrittäjän tie. Nyt nuori mies yhdistetään tapahtumiin, Seinäjoella luonnollisesti SolarSoundin. Jengillä pitää olla hauskaa – Tommi Mäen musiikki on elektropoppia ja hiphoppia.
4.9.2017 »»
Ennätysmäärä ilmiantoja vuoden eteläpohjalaiseksi johtajaksi
Vuoden eteläpohjalainen julkistetaan Hyvän johtamisen foorumissa Seinäjoki Areenassa 28. syyskuuta. Vuoden 2017 eteläpohjalaiseksi johtajaksi on ilmiannettu 48 eri henkilöä.
21.8.2017 »»
Sedun logistiikan ja maarakennusalan koulutukset siirtyvät Rengonharjulle 1.1.2018 alkaen
Sedu siirtää logistiikan ja maarakennusalan ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen Rengonharjulle Ilmajoella 1.1.2018 alkaen. Tällä hetkellä koulutusta toteutetaan Seinäjoella (Tehtaantie ja Törnäväntie), Kurikassa Jalasjärvellä sekä Vaasassa ja Tampereella. Sedu luopuu Jalasjärven toimitiloista kokonaan. Jalasjärven opetuspisteen vuokrasopimusta ei enää jatketa, sopimuksen irtisanomisaika on 6 kk.
17.8.2017 »»
Kurikan Kampuksen viereen rakennetaan uusi asuntola
Kurikan Toimitilat Oy rakennuttaa Kurikan Kampuksen Oppilasasuntolan. Asuntola sijoittuu Kurikan Kampuksen viereen Huovintien varteen, Huovintie 1 B. Asuntolan rakennustyöt alkavat syyskuussa ja asuntola valmistuu kampuksen kanssa samanaikaisesti 30.11.2018.
14.8.2017 »»
Sedu uudistuu
Uusi Sedu syntyy ensi vuoden alussa. Ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesti rakennamme Koulutuskeskus Sedun ja Sedu Aikuiskoulutuksen yhteisen koulutustarjottimen tämän syksyn aikana. Sedun laadukas koulutus pysyy ja paranee.
3.8.2017 »»
Syksyllä opiskelemaan - vielä ehdit
Vieläkin on mahdollista hakeutua Koulutuskeskus Seduun, vaikka opiskelut ammattiin aloitetaan 14.8. Yksittäisiä opiskelupaikkoja on vielä monella alalla. Lisähaku käynnissä www.opintopolku.fi Kevään yhteishaussa Seduun oli hakijoita kaikkein eniten turvallisuusalan, hiusalan, logistiikan ja sosiaali- ja terveysalan opiskeluun. Myös rakennusalan opintoihin oli hyvin hakijoita. Sen sijaan putkiasentajan opintoihin on vielä yksittäisiä opiskelupaikkoja vapaana Kurikassa ja Lapualla. Aikuiset opiskelevat näyttömuotoisesti
25.7.2017 »»
Sedussa opiskelut aloitetaan 14.8.
Vielä on joitakin hyviä opiskelupaikkoja tarjolla! Tee hyvä päätös ja hae heti. Opiskelujen alkamiseen kannattaa valmistautua myös hakemalla esim. koulumatkatukea.
Edellinen 1 2 3 ... 32 33 34Seuraava