Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
27.3.2019 »»
Maaseutuparlamentti Kurikkaan? Käy äänestämässä.
Maaseutuparlamentti on valtakunnallinen tapahtuma, joka tuo yhteen maaseudun kehittämisestä innostuneita toimijoita, tutkijoita, kehittäjiä ja päättäjiä ympäri Suomea. Nyt on käynnissä äänestys, jossa valitaan seuraavan parlamentin pitopaikka. Maaseutuparlamentti järjestetään 1.-3.10.2020.
11.1.2019 »»
Sedun ammattialat esillä Opinlakeus-messuilla
Mikä on sun juttu? Sinä päätät, mihin opintopolkusi vie; Yhteishaku peruskoulun päättäville 19.2. – 12.3.2019. Yhteishaussa hakevat ne, joilla ei ole ammatillista tutkintoa, siis myös ylioppilaat voivat hakea!
21.12.2018 »»
Opiskelut aloitetaan Kurikan Kampuksella 7.1.2019
”Koulun turvalliselle käyttöönotolle ei tarkastuksessa havaittu esteitä. Pohjarakennesuunnitelmista tai niiden toteuttamisesta ei löydetty virheitä”, Kurikan Kampus Oy:n toimitusjohtaja Matti Yli-Lahti siteeraa torstaina 20.12. iltapäivällä saatua pohjarakennussuunnitelmien ulkopuolisen tarkastuksen väliraporttia.
10.12.2018 »»
Koneasentajaksi ja maileriksi
Prima Powerin uusissa tuotantotiloissa kootaan kuljetinta. Aapo Pasanen (16) opiskelee toista vuotta koneasentajaksi ja suorittaa työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Kuudesta viikosta neljäs on menossa. Nuori mies kertoo kehittyneensä ainakin piirustusten lukemisessa ja pneumatiikan ymmärtämisessä.
30.11.2018 »»
Onnea tutkinnon suorittaneille
Tänään Sedussa juhlitaan! Tutkintotodistukset luovutetaan kaikissa Sedun toimipisteissä tänään. Seinäjoella Kirkkokadulla onnitellaan myös kahden tutkinnon suorittaneita: ammatillinen perustutkinto ja ylioppilastutkinto yhdessä. Onnea jokaiselle! Tutkinto taskussa kohti uusia tehtäviä tai opintoja!
19.11.2018 »»
Kurikan Kampus valmistuu aikataulussa, silti käyttöönotto viivästyy
Kurikan Kampuksen rakennushanke on edennyt loppusuoralle hyvin aikataulussa; hankkeen urakkasuoritusten vastaanottotarkastus tehtiin 13.11.2018. Tämän jälkeen urakoitsijat tekevät vielä tarkastuksen yhteydessä esille tulleita lopputöitä. Irtokalustaminen aloitetaan 19.11.2018, ja työt valmistuvat 31.12.2018 mennessä. Opiskelut oli tarkoitus aloittaa 7.1.2019 uudella kampuksella.
30.10.2018 »»
Onnea tutkinnon suorittaneille
Sedussa tutkintotodistukset myönnetään kaksi kertaa kuukaudessa, lokakuussa 12.10. ja 26.10. Jokainen opiskelija saavuttaa tutkinnon edellyttämän osaamisen tason omaan tahtiinsa - osaaminen ratkaisee, ei aika. Lokakuussa onnittelemme uusia lähihoitajia, datanomia, putkiasentajaa, maalaria ja kokkia sekä osaamistaa kehittäneitä ammattittutkinnon ja erikoisammattitutkinnon suorittaneita. Lämpimästi onnea jokaiselle - tutkinto taskussa uutta osaamista hyödyntämään.
22.10.2018 »»
Hakijan opas 2019 esittelee yhteishakukohteet
Sedun koulutustarjonta yhteishakuun 2019 on koottu yksiin kansiin, Hakijan opas 2019. Yhteishaku toteutetaan keväällä 19.2. – 12.3.2019. Yhteishaussa Opintopolku-palvelun kautta hakevat peruskoulunsa päättävät ja ylioppilaat sekä muut, joilla ei ole toisen asteen ammatillista tutkintoa. Kaikki muut hakevat Sedun oman hakukanavan kautta.
28.9.2018 »»
Onnea tutkinnon suorittaneille
Onnea! Tänään Sedussa onnitellaan tutkinnon suorittaneita useassa talossa. Juhlatunnelmaa kohottaa syyskuinen aurinko ja upea ruskan väriloisto. Hienoa, että olet saattanut urakkasi päätökseen.
14.9.2018 »»
Onnea tutkinnon suorittaneille
Sedussa onnitellaan tutkinnon suorittaneita. Lisää osaamista ja nostetta työuraan. Tutkinnon suorittaneet ovat osoittaneet pitkäjänteisyyttä. Onnea matkaan eteenpäin!
5.9.2018 »»
NY-yrittäjyyden Helmi
Helmi Nurkkala vierailee Sedussa Koulukadulla. Syksyllä kolme vuotta sitten hän perusti NY-yrityksen kolmen lukiokaverinsa kanssa. (NY = Nuori Yrittäjyys) Nyt Nurkkala opiskelee Vaasassa, toimii NY-lähettiläänä ja pyörittää osakeyhtiötä edelleen samojen nuorten kanssa.
1.9.2018 »»
Rento meininki SAKUn syyskisoissa
Kun Sedu saa järjestää Seinäjoella SAKUn syyskisat, pesäpallon pitää päästä mukaan. Nyt tutkalla mitattiin pallon lähtönopeuksia. Kunhan ensin osuttiin palloon! Oikeat kisalajit: yleisurheilu, petankki, beach volley ja frisbeegolf. Liikunnan iloa täysillä!
31.8.2018 »»
Onnea elokuussa tutkinnon suorittaneille
Yksi tavoite on saavutettu. Sedussa juhlittiin elokuun viimeisenä päivänä tutkinnon suorittaneita. Enemmän osaamista tai ihan uutta osaamista uudella alalla - tutkinto taskussa on hienoa jatkaa eteenpäin kohti uusia seikkailuja. Onnea jokaiselle!
29.8.2018 »»
Sedu järjestää SAKUn syyskisat Seinäjoella
Viikonloppuna (1.–2.9.2018) Suomen ammatillisen koulutuksen henkilöstöä saapuu Seinäjoelle. Unohdetaan työ ja kisataan hyväntuulisissa SAKUn syyskisoissa yleisurheilulajeissa, petankissa, beach volleyssa ja frisbeegolfissa. Sedu ja Seinäjoen kaupunki tarjoavat oivalliset suorituspaikat yleisurheilijoille urheilupuistossa kävelymatkan päässä keskustasta.
20.8.2018 »»
Onnea tutkinnon suorittaneille
Sedussa juhlittiin pe 17.8. tutkinnon suorittaneita. Onnea jokaiselle urakkansa suorittaneelle! Tutkinto avaa ovia uuteen; onnea eteenpäin!
8.8.2018 »»
Koneet vievät opiskelijaa ja opettajaa maailmalle
Kun opiskelija haluaa lähteä maailmalle opiskelemaan kansainväliseen ympäristöön, Sedussa kannustetaan ja autetaan matkaan. Myös opettaja Jani Paananen pääsi ohjauskäynnille Espanjaan.
31.7.2018 »»
Nuorille apua työllistymiseen
Sedu on mukana toteuttamassa Nuoret kohti työtä -palvelua Etelä-Pohjanmaalla. Palvelua toteutetaan yhteistyössä henkilöstöpalveluyritys Baronan kanssa.

Sedun ohjaajat auttavat palvelun asiakkaiksi hakeutuvia nuoria löytämään itselleen soveltuvan reitin työelämään. Reitti omaan työhön voi löytyä suoraan, lyhytkestoisen lisäkoulutuksen tai ammattiin tähtäävän opiskelun kautta.

Nuoret kohti työtä -palvelu on suunnattu alle 30-vuotiaille nuorille, jotka ovat TE-toimiston asiakkaita.
27.7.2018 »»
Back to school
Sedussa päätoimiset perustutkinto-opiskelijat (päiväkoulutus) aloittavat opintonsa lähes poikkeuksetta ma 13.8. Tervetuloa!
6.7.2018 »»
Virtuaalinen oppiminen kiinnostaa autokorjaamoita
Sedu autoalan opettaja Juha-Matti Nieminen on tehnyt osana ylempää AMK-tutkintoa tutkimuksen, jossa tutkittiin suomalaisten riippumattomien autokorjaamoiden valmiuksia ja halukkuutta digitaaliseen koulutukseen. Samalla selvitettiin millaiset digitaaliset oppimismenetelmät palvelevat parhaiten korjaamoiden koulutusta.
21.6.2018 »»
Onnea! Tavoite saavutettu - tutkinto taskussa
Sedussa juhlitaan juhannuksen alla 21.6.2018 tutkintonsa suorittaneita. Osa on saanut todistuksensa jo aiemmin tässä kuussa.
Edellinen 1 2 3 ... 35 36 37Seuraava