• Lisää kontrastia
 • Hae koulutusta
  Valitse ajankohta
  Alkaen:
  Päättyen:
  Valitse
  29.3.2019 »»
  Onnea maaliskuussa valmistuneille
  Tutkintotodistukset on luovutettu maaliskuun aikana Sedun eri opetuspisteistä valmistuneille. Onnea jokaiselle tavoitteensa saavuttaneelle. Tutkinto taskussa kohti uusia tehtäviä - onnea matkaan!
  27.3.2019 »»
  Maaseutuparlamentti Kurikkaan? Käy äänestämässä.
  Maaseutuparlamentti on valtakunnallinen tapahtuma, joka tuo yhteen maaseudun kehittämisestä innostuneita toimijoita, tutkijoita, kehittäjiä ja päättäjiä ympäri Suomea. Nyt on käynnissä äänestys, jossa valitaan seuraavan parlamentin pitopaikka. Maaseutuparlamentti järjestetään 1.-3.10.2020.
  28.2.2019 »»
  Sedu ja Seamk rakentavat SILTA-opinnoilla sujuvaa siirtymää korkeakouluun
  Merkonomikoulutuksessa uudet tutkinnon perusteet aukaisivat koko liiketoiminnan kirjon opiskelijan valittavaksi. Sen sijaan, että opiskelija valitsisi sieltä täältä kiinnostavia paloja, Sedussa tarjotaan myös kokonaisia polkuja. Yksi urapolku jatkuu perustutkinnosta ammattikorkeakouluun – ensimmäiset Sedun merkonomiopiskelijat aloittivat Seamkin tarjoamat SILTA-opinnot.
  22.2.2019 »»
  Helmikuussa onnittelemme tutkinnon suorittaneita
  Helmikuussa tutkintotodistukset on luovutettu perjantaina 8.2.2019 ja 22.2.2019. Onnea jokaiselle tavoitteensa saavuttaneelle. Tutkinto taskussa kohti uusia tehtäviä - onnea matkaan!
  11.2.2019 »»
  Kurkkaa Kurikan kampukselle
  Missasitko Kurikan kampuksen avoimet ovet? Tai haluatko virkistää muistiasi? Kurkkaa nyt monipuoliseen kampuksen esittelyyn tuoreine kuvineen. Astu sisään kampukseen - tervetuloa!
  7.2.2019 »»
  Taitaja täynnä osaamisen iloa
  Yhdeksän taitavaa Sedun opiskelijaa on jo varmistanut paikkansa ammattitaidon SM-kisoissa. Vielä jännitetään talonrakennuksen kirvestöiden opiskelijan puolesta, joka on ensimmäisellä varasijalla. Tulosten tarkistaminen ja vahvistaminen vie aikansa.
  25.1.2019 »»
  Onnea tammikuussa tutkinnon suorittaneille
  Sedussa tutkinnon suoritti viime vuonna yli 2000 tavoitteellista osaajaa. Tämän vuoden ensimmäiset tutkintotodistukset on luovutettu ansiokasta työtä tehneille opiskelijoille. Onnea jokaiselle uralla eteenpäin!
  24.1.2019 »»
  Taitaja tulee - Sedu järjestää kolmet semit
  Taitajassa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat ammattitaidon SM-mitaleista. Joensuussa 20.–23.5.2019 pidettävään finaaliin edetään valtakunnallisten semifinaalien kautta. Tänä vuonna semifinaalit on keskitetty viikolle 5 (28.1. – 1.2.2019).
  11.1.2019 »»
  Sedun ammattialat esillä Opinlakeus-messuilla
  Mikä on sun juttu? Sinä päätät, mihin opintopolkusi vie; Yhteishaku peruskoulun päättäville 19.2. – 12.3.2019. Yhteishaussa hakevat ne, joilla ei ole ammatillista tutkintoa, siis myös ylioppilaat voivat hakea!
  21.12.2018 »»
  Opiskelut aloitetaan Kurikan Kampuksella 7.1.2019
  ”Koulun turvalliselle käyttöönotolle ei tarkastuksessa havaittu esteitä. Pohjarakennesuunnitelmista tai niiden toteuttamisesta ei löydetty virheitä”, Kurikan Kampus Oy:n toimitusjohtaja Matti Yli-Lahti siteeraa torstaina 20.12. iltapäivällä saatua pohjarakennussuunnitelmien ulkopuolisen tarkastuksen väliraporttia.
  21.12.2018 »»
  Onnea joulukuussa tutkinnon suorittaneille
  Sedussa on joulukuussa juhlittu kahdesti tutkintonsa valmiiksi saattaneita. Valmistumispäiviä on tiheään, jotta jokainen pääsee myös vauhdikkaasti jatkamaan omaan suuntaansa. Jotkut uusiin töihin, toiset uusiin tehtäviin, toiset jatko-opintoihin. Urapolkuja on yhtä monta kuin on opiskelijoita. Onnea jokaiselle tutkinnon suorittaneelle ja Tunnelmallista Joulua kaikille!
  11.12.2018 »»
  Lähihoitajat kielihyppyyn Sedun ja YA!:n yhteistyöllä
  Keväällä 2019 Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu ja Yrkesakademin i Österbotten (YA) aloittavat yhteistyön lähihoitajakoulutuksessa. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa suoritetaan rinnakkain Kurikan Sedussa ja Närpiössä YA:ssa. Närpiössä opetuskieli on ruotsi ja Kurikassa suomi. Välillä ryhmät opiskelevat yhdessä joko Kurikassa tai Närpiössä, ja myös opettajat liikkuvat.
  10.12.2018 »»
  Koneasentajaksi ja maileriksi
  Prima Powerin uusissa tuotantotiloissa kootaan kuljetinta. Aapo Pasanen (16) opiskelee toista vuotta koneasentajaksi ja suorittaa työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Kuudesta viikosta neljäs on menossa. Nuori mies kertoo kehittyneensä ainakin piirustusten lukemisessa ja pneumatiikan ymmärtämisessä.
  4.12.2018 »»
  ”Hyvä koulu, hyvä opettaja, hyvä työ”
  Alajärvellä NordAutomationilla tuotanto sujuu. Hallissa kootaan kuljetinta, jonka kokonaismitta on 125 m. Purua ja haketta kuljettava hihna kootaan paloina. István Hubai ja Attila Balázs kokoavat kuljetinta. Työpaikka NordAutomationilla on unkarilaisten mielestä tosi hyvä juttu.
  30.11.2018 »»
  Onnea tutkinnon suorittaneille
  Tänään Sedussa juhlitaan! Tutkintotodistukset luovutetaan kaikissa Sedun toimipisteissä tänään. Seinäjoella Kirkkokadulla onnitellaan myös kahden tutkinnon suorittaneita: ammatillinen perustutkinto ja ylioppilastutkinto yhdessä. Onnea jokaiselle! Tutkinto taskussa kohti uusia tehtäviä tai opintoja!
  27.11.2018 »»
  ”Jos ihminen haluaa ja yrittää, hän voi saavuttaa tavoitteensa”
  AMKE (Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys) on myöntänyt Sedussa koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoa suorittavalle Nemat Khalilille maahanmuuttajastipendin.
  21.11.2018 »»
  Samuli voitti MM-kultaa – Ruotsi kaatui helposti
  Sedu Törnäväntiellä kokiksi opiskelevalla Samuli Herralalla on ollut upea ja merkityksellinen syksy: hän voitti reilu viikko sitten osana HAVU Gaming -joukkuetta Esportsin MM-kultaa Taiwanissa. Joukkue tiesi, että mahdollisuudet voittoon ovat olemassa mutta yllätyksenä tuli se, miten helposti kulta irtosi.
  19.11.2018 »»
  Kurikan Kampus valmistuu aikataulussa, silti käyttöönotto viivästyy
  Kurikan Kampuksen rakennushanke on edennyt loppusuoralle hyvin aikataulussa; hankkeen urakkasuoritusten vastaanottotarkastus tehtiin 13.11.2018. Tämän jälkeen urakoitsijat tekevät vielä tarkastuksen yhteydessä esille tulleita lopputöitä. Irtokalustaminen aloitetaan 19.11.2018, ja työt valmistuvat 31.12.2018 mennessä. Opiskelut oli tarkoitus aloittaa 7.1.2019 uudella kampuksella.
  13.11.2018 »»
  Sedulle ammatillisen koulutuksen laatupalkinto 2018
  Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen luovutti Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedulle laatupalkinnon Ammatillisen koulutuksen seminaarissa Lappeenrannassa tänään 13.11. Sedun lisäksi palkinto luovutettiin Etelä-Savon Koulutus Oy:lle. Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymälle myönnettiin kunniamaininta. Laatupalkintokilpailussa 2018 teemana oli opiskelija- ja henkilöstöhyvinvointi.
  8.11.2018 »»
  Taidot puhuvat
  Kirkkokadun auditorio on lähes täynnä, valtaosa on opiskelijoita. Estradille astuvat työelämän edustajat Antti Talvitie, HKT Talvitie Oy, Hannu Peltoniemi, VEHO Oy Ab ja Mira Hardy, Seinäjoen kaupungin osasto H3. Sedun kansainvälisyyspäällikkö Kirsi Lounela johdattaa keskustelua.
  Edellinen 1 2 3 ... 36 37 38Seuraava