Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
17.8.2018 »»
SILTA Sedusta korkeakouluun
Sedun tekniikan ja liiketoiminnan opiskelijat aloittelivat SeAMKin Framin kampuksella korkeakouluopintoja – tarjolla oli tiivis orientaatiopaketti tutkinto-opiskelijoiden tapaan. Nyt Sedun perustutkintoa suorittavilla opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä SeAMKin opintoja (SILTA-opinnot) jo toisen asteen opintojensa aikana. Korkeakouluopinnot kiinnostavat mm. Seinäjoella ja Lapualla opiskelevia merkonomeja, niin nuoria kuin aikuisia.
16.8.2018 »»
Kurikan asuntola - viihtyisä koti nuorille
Kurikkaan valmistuu Sedun ja lukion opiskelijoille uudet opiskelutilat, jotka otetaan käyttöön vuoden 2019 alussa. Viereen rakennetaan kampuksen pikkuveljeksi kutsuttu opiskelija-asuntola. Sen harjakaisia vietettiin 15.8.2018, ja todettiin rakennuksen valmistuvan aikataulussa.
8.8.2018 »»
Koneet vievät opiskelijaa ja opettajaa maailmalle
Kun opiskelija haluaa lähteä maailmalle opiskelemaan kansainväliseen ympäristöön, Sedussa kannustetaan ja autetaan matkaan. Myös opettaja Jani Paananen pääsi ohjauskäynnille Espanjaan.
31.7.2018 »»
Nuorille apua työllistymiseen
Sedu on mukana toteuttamassa Nuoret kohti työtä -palvelua Etelä-Pohjanmaalla. Palvelua toteutetaan yhteistyössä henkilöstöpalveluyritys Baronan kanssa.

Sedun ohjaajat auttavat palvelun asiakkaiksi hakeutuvia nuoria löytämään itselleen soveltuvan reitin työelämään. Reitti omaan työhön voi löytyä suoraan, lyhytkestoisen lisäkoulutuksen tai ammattiin tähtäävän opiskelun kautta.

Nuoret kohti työtä -palvelu on suunnattu alle 30-vuotiaille nuorille, jotka ovat TE-toimiston asiakkaita.
27.7.2018 »»
Back to school
Sedussa päätoimiset perustutkinto-opiskelijat (päiväkoulutus) aloittavat opintonsa lähes poikkeuksetta ma 13.8. Tervetuloa!
6.7.2018 »»
Virtuaalinen oppiminen kiinnostaa autokorjaamoita
Sedu autoalan opettaja Juha-Matti Nieminen on tehnyt osana ylempää AMK-tutkintoa tutkimuksen, jossa tutkittiin suomalaisten riippumattomien autokorjaamoiden valmiuksia ja halukkuutta digitaaliseen koulutukseen. Samalla selvitettiin millaiset digitaaliset oppimismenetelmät palvelevat parhaiten korjaamoiden koulutusta.
2.7.2018 »»
Autotehdas etsii luovia tyyppejä
Sedu sai vieraita Valmet Automotiven tehtailta Uudestakaupungista. Robotiikan kouluttajat ja robotit olivat lyönnissä Lapualla, kun keskustelu kävi koulutuksesta. Barona rekrytoi nyt yhteistyössä Varsinais-Suomen, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Lapin ELY-alueiden kanssa henkilöitä, joiden unelma on päästä Uudenkaupungin autotehtaalle valmistamaan Mersuja. Ja tekemään työtä prosessinhoitajana, robottien heimopäällikkönä.
29.6.2018 »»
Uudet sote-alan tutkinnot auttavat asiakastyössä
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto (150 osp) käynnistyy Sedussa Seinäjoella elokuun lopussa (21.8.2018). Koulutus sopii lähihoitajille tai alan työkokemusta asiakastyössä hankkineille. Ammattitutkinnon koulutussisällöissä pääsee pureutumaan terapeuttisiin menetelmiin ja myös digitalisaatioon.
21.6.2018 »»
Onnea! Tavoite saavutettu - tutkinto taskussa
Sedussa juhlitaan juhannuksen alla 21.6.2018 tutkintonsa suorittaneita. Osa on saanut todistuksensa jo aiemmin tässä kuussa.
15.6.2018 »»
Tee haaveista totta - Sedun kesähaku käynnissä
Saitko yhteishaussa unelmiesi opiskelupaikan? Jos et, Sedun kesähaku on juuri sinua varten. Sedussa on vielä hyviä opiskelupaikkoja! Katso tarjonta sivuilta, vertaile ja valitse se sinulle paras ala. Hakemus tehdään suoraan Seduun.
14.6.2018 »»
Onnea - ja tervetuloa opiskelemaan Seduun
Yhteishaussa Sedusta saavat opiskelupaikan ainakin seuraavat henkilöt. Voimme julkaista vain niiden valittujen nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun. Opintopolku lähettää 14.6. sähköpostitse tiedon opiskelijavalintojen tuloksista niille hakijoille, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa.
12.6.2018 »»
SeduPro uunista ulos
Sedun vuosijulkaisu SeduPro on ilmestynyt painosta. Julkaisu kokoaa toimia, joita Sedussa on tehty ja tehdään ammatillisen koulutuksen uudistamiseksi - opiskelijan ja työelämän parhaaksi.
5.6.2018 »»
Sedu sai vieraita Hanoista
Etelä-Pohjanmaan liitto isännöi vietnamilaisdelegaation vierailua Seinäjoen seudulla. Seurueen mukana Seduun tutustui myös Vietnamin Suomen suurlähettiläs Pham Thi Ngoc Bich.
5.6.2018 »»
Voitokasta valmennusta opetuksen yhteydessä
Sedu autoala sai jo neljännen peräkkäisen voiton Taitaja 2018 –kisoista. Jalasjärveläinen Juho Koski-Lammi voitti kultaa Tampereella toukokuussa pidetyssä finaalissa. Sedun menestyssarjaa Autonasennus-lajissa täydensi koskenkorvalainen Santeri Toppari sijoittumalla viidenneksi.
1.6.2018 »»
Kiitos stipendien lahjoittajille
Sedussa moni opiskelija sai todistuskansiossaan myös tunnustuksen hyvästä työstä, asenteesta, asiakaspalvelusta, luotettavuudesta stipendin muodossa. Kaunis kiitos kaikille lukuisille lahjoittajille! Kaikki Sedun Taitaja-finalistit palkittiin.
1.6.2018 »»
Meistä tuli talonrakentajia, maalareita, parturi-kampaajia, autonasentajia ...
Ja tänään on kevään ja juhlan hetki. - Edessä on rajattomien mahdollisuuksien maailma, korostaa koulutuskuntayhtymän hallituksen puheenjohtaja Jouko Peltonen, joka saa puhua juhlaväelle Finlandia-hymnin jälkeen.
31.5.2018 »»
Juhlan aika! Onnea tutkinnon suorittaneille
Ammattiin valmistuu eli perustutkintotodistuksen saa Sedussa 565 henkilöä, Ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen Valman on suorittanut 125 opiskelijaa. Ammatti- ja erikoisammattitutkintotodistuksen saavat juhlivat myös toukokuussa.
29.5.2018 »»
Nea ja Miia laatoittavat ja laulavat
Ammattiosaajia ja talentteja: Sedun lähihoitajaopiskelija Nea Saukko ja merkonomiopiskelija Miia Kuoppakangas laatoittivat ja lauloivat pronssille kansainvälisessä kilpailussa Pietarissa.
17.5.2018 »»
Sedun opiskelijat valloittivat 8 mitalisijaa Taitajassa
Sedun opiskelijoiden tuliaisina Tampereen Taitaja2018-kilpailusta on kolme kultaa, kaksi hopeaa ja kolme pronssia.
3.5.2018 »»
Sedusta lähtee Tampereelle 18 Taitaja-finalistia
Ammattitaidon SM-finalistit on ratkottu semifinaaleissa. Yhteensä 18 Sedun opiskelijaa pääsee mittaamaan ammattitaitonsa ja keskittymiskykynsä Tampereella Messu- ja Urheilukeskuksessa Taitaja2018-tapahtumassa 14.–17.5.2018. Sedun joukkueessa esiintyy taitavia nuoria eri toimipisteistä: Seinäjoella Taitaja-finalisteista opiskelee 14, Kurikassa 3 ja Ähtärissä 1.
Edellinen 1 2 3 4 5 ... 36 37 38Seuraava