Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
2.10.2008 »»
Kauhajoen tragedia – miten tästä eteenpäin
"Kriisi on äkillinen muutos ihmisen elämässä. Kauhajoella olemme kokeneet järkyttävän tapahtuman, joka äkillisesti muutti elämämme. Olemme joutuneet tilanteeseen, joka on meille täysin vieras ja ennenkokematon. Aiemmat ongelmanratkaisukeinomme eivät riitä. Meidät valtaa pelko ja tunne siitä, että tilanne ei ole hallinnassa, olemme turvattomia. Voimakkaita tunteita ja pelkoa saattaa aiheuttaa myös ajatus siitä, mitä muuta olisi voinut tapahtua…" Lääkäri ja ensiapupsykiatri Asta-Leena Hakalan (sairaanhoitopiiri Kauhajoki) kirjoitus Ilkassa 1.10.2008
30.9.2008 »»
Reija Lepola vuoden ammatilliseksi rehtoriksi
Koulutuskeskus Sedun johtaja Reija Lepola on valittu vuoden 2008 ammatilliseksi rehtoriksi. Hän on luonut merkittävän uran ammatillisen opetuksen kentällä niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti.
29.9.2008 »»
Kauhajoella jatketaan opiskelua väliaikaisissa tiloissa
Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja Koulutuskeskus Sedun Kauhajoen toimipisteen opiskelijat jatkavat opintojaan väliaikaisissa tiloissa tänään 29.9. alkaen. Käyttöön on saatu Teknologiakeskus Logistian tiloja sekä joitakin kansalaisopiston ja kauppaoppilaitoksen tiloja. Kauhajoen toimipisteessä opiskelee noin 120 ammattikorkeakouluopiskelijaa ja 140 ammatillisessa koulutuksessa olevaa toisen asteen opiskelijaa. Kauhajoella henkilökuntaa on ammattikorkeakoulussa 26 ja Sedussa 28.
26.9.2008 »»
Hiljentyminen
Kauhajoen kirkossa järjestetään muistojumalanpalvelus sunnuntaina 28.9. klo 10. Se lähetetään myös YLE TV 1:n ja YLE Radio 1:n kautta. Jumalanpalveluksessa saarnaa piispa Simo Peura.
26.9.2008 »»
Sedun opiskelijoiden opintoja tukemassa
Koulutuskeskus Sedun opinto-ohjaajat, koulutuspäälliköt ja toimialajohtajat sekä muu henkilöstö ovat tukemassa paluuta arkityöhön, opiskeluun, ohjaamiseen ja opettamiseen.
21.8.2008 »»
Ammattiin opiskellaan innolla
Koulutuskeskus Sedussa aloitti ammatilliset opintonsa yli tuhat uutta opiskelijaa. Heistä n. 85 % tulee suoraan peruskoulusta, ja he valmistuvat ammattiin kolmen vuoden opintojen jälkeen. Muilla on ylioppilastutkinto tai toinen ammatillinen tutkinto jo suoritettuna. Opiskeluaika ammatilliseen perustutkintoon on heillä kaksi vuotta.
18.1.2008 »»
Yrittäjyyskasvatuskonferenssissa haastajista edelläkävijöitä
Yrittäjyyskasvatukseen haettiin uutta otetta Seinäjoella järjestetyssä Yrittäjyyskasvatus 2008 -konferenssissa. Valtakunnalliseen Yrittäjyyskasvatus 2008 -konferenssiin kokoontui perusasteen, toisen asteen ja korkea-asteen koulutuksen opettajia, kouluttajia ja päättäjiä yhteensä noin 120. Opetusministeri Sari Sarkomaa puhui tilaisuudessa kaikkia koulutusasteita sivuavan yrittäjyyskasvatuksen puolesta.
3.1.2008 »»
Hoivapainotteinen talouskoulu Kauhajoella - Hae mukaan!
Vapaita paikkoja vielä jäljellä. Koulutus alkaa virallisesti 7.1.2007.
Edellinen 1 2 3 ... 36 37 38Seuraava