Napauta superhaku
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
5.6.2018 »»
Sedu sai vieraita Hanoista
Etelä-Pohjanmaan liitto isännöi vietnamilaisdelegaation vierailua Seinäjoen seudulla. Seurueen mukana Seduun tutustui myös Vietnamin Suomen suurlähettiläs Pham Thi Ngoc Bich.
1.6.2018 »»
Kiitos stipendien lahjoittajille
Sedussa moni opiskelija sai todistuskansiossaan myös tunnustuksen hyvästä työstä, asenteesta, asiakaspalvelusta, luotettavuudesta stipendin muodossa. Kaunis kiitos kaikille lukuisille lahjoittajille! Kaikki Sedun Taitaja-finalistit palkittiin.
17.4.2018 »»
Yhteistyötä lasten hyväksi
Rytmikorjaamolla on menoa ja vilskettä, kun Eskarifestarit ovat käynnistyneet 9. kerran. Tuotanto on usean eri osaajan yhteinen taidonnäyte ja ohjaaja-opiskelija –työryhmien yhteistä tekemistä parhaimmillaan.
20.2.2018 »»
#Someonnettomuus opettaa toimimaan isossa onnettomuudessa
- Ensihoidolle tiedoksi. Kohteessa eloton potilas, jolle ei ole aloitettu painelua. Me alotetaan nyt PPE+D. - 831 kuittaa. Kohteessa noin 15 minuutin päästä. Tässä esimerkki kuvitteellisten hahmojen keskustelusta Twitterissä viime päivinä. Keskustelu ennakoi fiktiivistä someonnettomuutta, joka tapahtuu Twitterissä torstaina 22.2.2018 klo 13:13.
20.12.2017 »»
Tästä alkaa joulu – ja loma
Sylvian joululaulu aloittaa joulujuhlan ja valmistumisjuhlan Kirkkokadulla. Kuullaan jouluevankeliumi, Sedun naistrio laulaa, Joulupukki vierailee. Henkilöstö ja opiskelijat ovat valmistelleet juhlan yhdessä – ja yhdessä sitä myös vietetään. ICT-opiskelija Leevi Mustikkamaa vastaa valoista ja äänestä, talotekniikan opiskelijat Elias Hietikko ja Miika Haapala huolehtivat juontamisesta.
19.12.2017 »»
Tutkinto on valmis. Onnea jatkoon!
Sedussa vietetään valmistumisjuhlia ja joulujuhlia tiistaina ja keskiviikkona. Ammattiin valmistuvia on lähes joka talossa. Perustutkinto taskussa on hyvä lähteä kartuttamaan osaamista työelämässä ja jatko-opinnoissa. Muutos on pysyvää - samoin kehitys. Lämpimät onnittelut jokaiselle - ja kiitos tukijoukoille kotona, koulussa ja työpaikoilla.
13.12.2017 »»
Kurikan kampusta kannattaa odottaa
Kurikan kampuksella vietettiin ensimmäistä joulunavausta tiistaina 12.12. Tumma kampus piirtyy komeana Kurikan katukuvassa, sisätyöt jatkuvat päivittäin n. 80 henkilön voimin. Rakennushankkeesta noin 70% on jo tehty. Kurikan Kampus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Martti Pajulammi loi odotusta ensi syksyn vihkiäisiin.
12.12.2017 »»
Koulutuskeskus Sedu ja Sedu Aikuiskoulutus yhdistyvät
Ammatillisen koulutuksen reformin myötä Sedu uudistuu ja kokoaa yhteen nuorten ja aikuisten koulutuksen. Muutoksen myötä Sedun nettisivusto yhdistyy 1.1.2018 alkaen.
5.12.2017 »»
Sedun kultaiset tekijät
Seinäjoen koulutuskuntayhtymässä palkittiin 30 ja 40 vuotta kunnan palveluksessa työskennelleet työntekijät kultaisilla ansiomerkeillä. Ansiomerkkien saajia oli yhteensä 66 henkilöä, joista 30 vuotta kunnallisessa palveluksessa työskennelleitä oli 57 henkilöä ja 40 vuotta työskennelleitä 9 henkilöä. Heistä kolme kultaista tekijää, Seija, Heikki ja Arto kertovat, mikä on saanut heidät viihtymään työssään vuosikymmenten ajan.
1.12.2017 »»
Sedussa juhlistetaan 100-vuotiasta Suomea
Trumpettiduo Juha Kotkaniemi ja Matti Yli-Lahti avaa aamuhämärässä juhlatilaisuuden Kirkkokadulla. Talotekniikan opiskelijat nostavat lipun salkoon, ja talotekniikan opiskelija Akseli Kokko pitää juhlapuheen.
1.12.2017 »»
Joulutunnelmaa Kauppikselta
Sedun merkonomiopiskelijat harjoittelevat liike-elämää järjestämällä joulumarkkinat. Tapaat Joulupukin, saat glögit ja piparit, voit ostaa Nuorten Yrittäjien leivonnaisia, koruja tai tilata joulukuusen Ilmajoelta tai Jalasjärveltä suoraan metsästä. Markkinat Seinäjoella Koulukatu 41, 30.11. klo 11–19, 1.12. klo 9–15.
14.11.2017 »»
Markkinointisuunnitelma merkonomien opiskelijatyönä
Teuvalainen Björnsteel Oy on kehittänyt tuotteen, joka on ainut laatuaan koko Suomessa. Se on roudankestävä hautakiven kiinnitysrauta – tuotenimeltään Steipel Ruuviperustus. Nyt yrityksellä on oikea hetki lanseerata tuote ja ryhtyä markkinoimaan sitä. Tähän he saivat apua koulutuskeskus Sedun 3. vuoden merkonomiopiskelijoilta.
30.10.2017 »»
Sedun opettajat digiloikkaavat osaamismerkeillä
Elina Forslund välittää huikean sähköpostin. ”Tällaisen viestin sain sähköpostiini: Vau. Kiitos Elina kovasta merkkisavotasta: Mikä kiri! Olet Sedun ensimmäinen pronssisen kokonaismerkin ansainnut opettaja. Onneksi olkoon!” Sedu digiloikkaa: tavoitteena on, että jokainen opettaja suorittaa vähintään pronssisen osaamismerkin tämän lukuvuoden aikana.
11.10.2017 »»
Lähihoitajaksi - opinnot alkavat tammikuussa 2018
Lähihoitajaopinnot pääsee aloittamaan Seinäjoella Koskenalantiellä tammikuussa. Hakuaika koulutukseen päättyy 25.10. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa on tarjolla osaamisalat: Lasten ja nuorten hoito ja kasvatus sekä Sairaanhoito ja huolenpito.
29.9.2017 »»
Onnittelemme syyskuussa valmistuvia
Sedussa saamme onnitella syyskuussa tutkintonsa suorittaneita. Jokaisessa talossa juhlitaan puheiden ja kakkukahvien kera. Onnea eteenpäin!
20.9.2017 »»
Roope Kurki näyttää koneosaamisensa Saksassa
Ilmajoella maatalousalaa opiskeleva jalasjärveläinen Roope Kurki edustaa Suomea ensi viikolla Saksassa Dresdenin lähellä järjestettävässä Agrolympics2017-tapahtumassa (28.9.-1.10.). Muut kolme Suomen edustajaa opiskelevat Keudassa Mäntsälässä. Joukkue on harjoitellut yhdessä ja erikseen.
19.9.2017 »»
Digiosaamista ja työnhakutaitoja Sedusta valmistuville
Milloin olet päivittänyt cv:si? Siellähän meillä on henkilötiedot, kielitaito, listattuna koulutukset ja työkokemukset, jotain erityisosaamisesta ja mahdollisesti harrastuksista – kaikki tiiviisti kirjoitettuna A4:lle tai kahdelle.
11.9.2017 »»
Sedun opettajat kohtaavat yrittäjät
Sedun opettajat ovat sopineet tapaamisia yrittäjien kanssa. Opettajat aloittivat keskustelut Yrittäjän päivänä 5.9. Samalla Sedu starttasi pilotin oppilaitosten ja yritysten lähemmästä yhteistyöstä.
5.9.2017 »»
Mopoautoista SolarSoundiin - Tommi Mäki
Tommi Mäki kiinnostui 16-vuotiaana mopoautoista, hankki ajopelin itselleen Ranskasta, tuunasi ja ajeli. Muutkin kiinnostuivat – ja siitä alkoi Tommi Mäen yrittäjän tie. Nyt nuori mies yhdistetään tapahtumiin, Seinäjoella luonnollisesti SolarSoundin. Jengillä pitää olla hauskaa – Tommi Mäen musiikki on elektropoppia ja hiphoppia.
4.9.2017 »»
Ennätysmäärä ilmiantoja vuoden eteläpohjalaiseksi johtajaksi
Vuoden eteläpohjalainen julkistetaan Hyvän johtamisen foorumissa Seinäjoki Areenassa 28. syyskuuta. Vuoden 2017 eteläpohjalaiseksi johtajaksi on ilmiannettu 48 eri henkilöä.
Edellinen 1 2 3 ... 32 33 34Seuraava