Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Yrityksille apua viennin kehittämiseen ja kasvattamiseen

Kasvua viennistä EP II

Kasvua viennistä EP II on Pk-yritysten viennin kehittämiseen ja kasvattamiseen keskittyvä yritysryhmähanke. Hankkeessa on mukana seitsemän yritystä, joista toiset ovat jo konkareita vientitoiminnassa, ja osa vasta alkutaipaleella. Yritykset saavat konkreettista asiantuntija-apua liiketoimintansa laajentamiseksi hallitusti ulkomaan markkinoille. Hanke toteutetaan osittain koko ryhmälle sopivina valmennuksina ja osittain yrityskohtaisina asiantuntijapalveluina.

Hankkeessa perehdytään suunnitelmalliseen myynnin kehittämiseen kv-markkinoille, sisältäen kansainvälisten ammattimessujen huolellisen hyödyntämisen ja jälleenmyyntiverkoston järjestelmällisen tukemisen ja kehittämisen.

Yrityksille yhteiset koulutukset ovat antoisia myös kokemuksien jakamisen näkökulmasta, ja mahdollisuuksia on jopa yhteistyökuvioiden syntymiseen. Yrityskohtaisissa toimenpiteissä puolestaan päästään paneutumaan kunkin yrityksen tilanteeseen, ja tekemään niitä toimenpiteitä, jotka auttava juuri kyseistä yritystä eteenpäin.

Kasvua viennistä -hankkeesta potkua EP:n yrittäjille

Toteutusaika:
26.3.2018 – 30.9.2019

Rahoittaja:
Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus

Lisätietoja:
Satu-Maarit Sivula p. 040 539 9968
Satu Ahopelto p. 040 868 0800
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@sedu.fi