Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Go Global

Sedu koordinoi tätä verkostohanketta. Verkoston kansallisina partnereina on Luksia, Omnia, Vamia, Seurakuntaopisto, Suomen Diakoniaopisto, Luovi, EP:n Opisto, Jedu sekä Salpaus. Verkoston focus on globaalikasvatuksessa, vapaaehtois- ja kehitystyössä sekä terveysturvallisuudessa. Hankkeen keskeinen tavoite on mahdollistaa opiskelijalle joustava polku osoittaa kansainvälisyysosaamistaan opintojen aikana. Hanke mahdollistaa opiskelijoiden ja henkilökunnan liikkuvuuden Tansaniassa, Ugandassa, Nepalissa ja Namibiassa.

Kansainväliset joustavat opintopolut

Hanke tuottaa verkko-opiskelumateriaalia, joka antaa opiskelijoille kansallisesti mahdollisuuden suorittaa opintoja joustavasti läpi lukuvuoden. Materiaali on saatavilla verkkosivuilla.

Henkilöstön kansainvälisyyspolut ja vertaisoppiminen

Verkoston oppilaitosten yhteistyö vahvistuu tiimiliikkuvuuksien avulla. Henkilöstöliikkuvuus vahvistaa henkilökunnan osaamista valmentaa opiskelijoita monikulttuuriseen työhön sekä tuomaan omaan opetukseensa myös kotikansainvälisyyteen liittyviä elementtejä.

Kotikansainvälistymisen kehittäminen

Kotikansainvälisyys tuo myönteistä suhtautumista kansainvälisyyteen ja kiinnostusta muista kulttuureista tuleviin ihmisiin.

Toteutusaika:
03/2019-12/2020

Rahoittaja:
Opetushallitus

Lisätietoja:
Terhi Haapala p. 040 868 0333
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@sedu.fi