Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

SEIL – Smart, Easy and Independent Living

Welfare Technology in a Cross Sectoral Learning Environment - Smart, Easy and Independent Living - SEIL

Welfare Technology in a Cross Sectoral Learning Environment (SEIL)- hankkeen tavoitteena on lisätä opiskelijoiden ja opettajien osaamista hyvinvointiteknologian hyödyntämisessä kotona asuvien vanhusten hoidossa ja tukemisessa sekä lisätä yhteistyötä eri tutkintojen välillä. Vahvistamalla hyvinvointiteknologiaan liittyvää osaamista vastataan paremmin työelämän tarpeisiin ja kehitetään ammatillisen koulutuksen laatua.

Hankkeen aikana luodaan yhteistyössä työelämän edustajien kanssa oppimateriaalia ja opetussuunnitelma tutkinnonosalle, joka toteutetaan ainakin osittain Sosiaali- ja terveysalan, sähköalan ja turvallisuusalan opiskelijoiden vertaisoppimisena. Eri alojen osaamista jakamalla lisätään opiskelijoiden osaamista ja työelämävalmiuksia. Opiskelijoille pidetään hankkeen aikana pilottikoulutus.

Sedun lisäksi hankkeessa toimivat Mosjøen videregående skole, Norjasta (koordinaattori), Roc Friese Poort Hollannista, Fundação de Ensino Profissional da Praia da Vitória Portugalista, sekä Kouvolan seudun ammattiopisto ja SeAMK suomesta.

Toteutusaika:
1.9.2019-31.8.2022

Rahoittaja:
Erasmus +

Lisätietoja:
Timo Paakkanen, p. 040 868 0780
Terhi Haapala p. 040 868 0333
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@sedu.fi