Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Sustainability-driven Entrepreneurship - kohti kestävää yrittäjyyttä

Sustainability-driven Entrepreneurship -hanke

SdE Logo.JPGSedun koordinoiman Sustainability-driven Entrepreneurship- hankkeen tavoitteena on lisätä opiskelijoiden ja opettajien osaamista kestävän kehityksen mukaisesta yrittäjyydestä sekä kehittää ammatillisen koulutuksen laatua ja houkuttelevuutta. Kestävään kehitykseen ja yrittäjyyteen liittyvä osaaminen on yksi työelämän avaintaidoista nyt ja tulevaisuudessa.

Hankkeen aikana luodaan digitaalisesti hyödynnettävissä oleva oppimateriaali ja opetussuunnitelma 15 osaamispisteen laajuiselle tutkinnonosalle sekä kouluttajien käsikirja opetuksen tueksi. Oppimateriaalin avulla opiskelijat oppivat kestävän kehityksen periaatteet ja sen hyödynnettävyyden yritystoiminnassa. Hankkeen aikana opettajille pidetään kouluttajienkoulutus ja opiskelijoille paikallinen pilottikoulutus. Tämän pilotin yhteydessä järjestetään kestävän kehityksen mukaiseen yrittäjyyteen liittyvä kilpailu, minkä voittajatiimi pääsee hankkeen aikana järjestettävään loppukilpailuun. Kilpailut järjestetään tiiviissä yhteistyössä yritysten kanssa.

Sedun lisäksi hankkeessa toimivat partnereina Kurikan lukio, korkeakoulut HOGENT Belgiasta ja SeAMK, ammatilliset oppilaitokset BBS Nienburg Saksasta, Roc Friese Poort Hollannista ja Apro Formazione Scarl Italisasta, Yritys WSX Enterprise Englannista sekä Katalonian alueen opetushallitus Department D’Ensenyament Generalitat de Catalunya Espanjasta.

Toteutusaika:
1.9.2019 -31.8.2022

Rahoittaja:
Erasmus +

Lisätietoja:
Timo Paakkanen, p. 040 868 0780, etunimi.sukunimi@sedu.fi