Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Digimerkilliset opettajat

EPakki II-hanke

Digimerkillisiä opettajia ohjataan ePAKKI II –hankkeessa 5 eri koulutusosiossa. Koulutusosioissa kehitetään jakamisen kulttuuria, pilvipalveluiden käyttöä, digipedagogiikkaa, dokumentoivaa työtapaa ja simulaattoreiden käyttöä oppilaitoksissa. Tavoitteiden toteutumisen punaisena lankana ovat Sedussa digivalmiuksien kehittämisessä käyttöön otetut digiosaamismerkit. Hankkeen kohderyhmänä ovat Opinlakeus-verkoston kaikki ammatilliset oppilaitokset.

Mitä digimerkkejä?

1. Pronssi-taso – Digikäyttäjä
Opettaja oppii ja todentaa digiosaamistaan tekijänoikeuksista, perustyövälineiden hallinnasta, pilvipalveluista, arvioinnista ja palautteesta, oppimisen ohjauksesta ja työsuhteen hallinnasta.
2. Hopea-taso – Yhteisö
Tiimi tai paremminkin työpari / ammattialakohtainen ”joukkue” kehittää yhteistä työtilaansa verkossa mm. oppimateriaalien tuottamisen ja jakelun sekä henkilökohtaistamisen ja työelämäyhteistyön näkökulmista.
3. Kulta- ja Platina-tasot – Edelläkävijä / Pro
Oletko työyhteisössäsi se kaveri, joka kokeilee ensimmäisenä kaikkea uutta? Oletko toiminut kansallisesti ja/tai kansainvälisesti digiopetuksen kehittäjänä? Nämä tasot ovat tarkoitettu ns. ”digihörhöille”.

Digikäyttäjien perustason eli pronssisen kokonaismerkin saavuttaa suorittamalla 6 kpl pronssisia osamerkkejä. Osamerkit voi anoa myös tunnistamalla oman osaamisensa ja pyytämällä osaamisen tunnustamista. Lue lisää linkkien takaa!

Hankkeen tulokset:

Toteutusaika:
6/2017 – 12/2018

Rahoittaja:
Opetushallitus

Lisätietoja:
Matti Mäkelä, p. 040 680 7051, etunimi.sukunumi@sedu.fi