Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Green Care tunnetuksi

Green Care tunnetuksi Etelä-Pohjanmaalla

Green_Care_300x300.jpgHankkeen tavoitteena on edistää Green Care - toimintaa ja sen toimintaedellytyksiä Etelä - Pohjanmaalla. Toiminnan aktivoinnin kautta tavoitteena on tukea palveluiden kehittymistä, edistää alan yrittäjyyttä sekä tuoda osaltaan uusia ratkaisuja hyvinvointipalveluiden järjestämiseen ja palvelumuotojen kehittämiseen.

Hankkeessa tehdään Green Care - toimintaa tunnetuksi mahdollisille ostajatahoille, asiakkaille sekä potentiaalisille palvelun tarjoajille; tuetaan toiminnan ja tuotteiden kehittymistä organisoimalla 4 käytännönläheistä kehittämisalustaa, joissa toimintamalleja ideoidaan yhteistyössä; lisätään alueen toimijoiden tuntemusta Green Care – toiminnan perusteista ja laadusta toteuttamalla laatutietoiskuja; tuodaan alueen toimijoille alan olemassa olevaa kansainvälistä tietoa ja luodaan linkkejä eteläpohjalaisten ja kansainvälisten toimijoiden välille sekä toimitaan linkkinä kansallisen Green Care – kehittämisen ja alueellisten toimijoiden välillä.

Hankkeen käytännön toimenpiteet voidaan jakaa kolmeen eri kokonaisuuteen:
1) tiedotus ja tunnettuuden lisääminen,
2) palvelukonseptien kehittymisen tukeminen ja
3) verkostojen luominen ja kehittäminen.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Helsingin Yliopiston Ruralia- instituutin, Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy: n ja Sedun kesken.

Hankkeen blogi

Toteutusaika:
1.3 .2016 ─ 30.9.2018

Rahoittaja:
Euroopan maaseudun kehittämisen maaseuturahasto

Lisätietoja:
Päivi Haanpää p. 040 8680185, etunimi.sukunimi@sedu.fi

EU_lippu_ja_tunnuslause.jpg