Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

HYVIN TEKEMISTÄ LÄNTEEN 2017Toteutusaika 15.12.2016 – 31.12.2017

Hankkeen tavoitteet
HTL 2017 hankkeen verkostokumppanit työskentelevät yhdessä alla mainitussa teemaryhmässä ja oman erillisen toimintasuunnitelmansa mukaan. Sedun teemaryhmä on laadukas työpaikalla tapahtuva oppiminen. Sedun organisaatiotason tavoitteita hankkeessa ovat pilottina ammattiryhmäkohtainen osaamistarvekartoitus, webinaaritallenne työpaikkaohjaajien kouluttamiseen sekä nettikysely yhteistyössä Reformi haltuun ja työelämäosaaja hankkeiden kanssa työelämäyhteistyöstä nyt ja tulevaisuudessa.
Teemaryhmät ja verkostokumppanit

Laadukas työpaikalla tapahtuva oppiminen:
Hankeverkoston jäsenet Raseko, Turun ammatti-instituutti, Sedu, Kankaanpään opisto ja WinNova muodostavat tämän teemaryhmän. Teemaryhmä työskentelee ja valmistelee aiheesta webinaarin 4.5.2017. Webinaarissa tuodaan esiin työpaikalla tapahtuvan oppimisen kehittämisen kohteita ja tuloksia laadunhallinnan näkökulmasta.

Laadunhallinta työhyvinvoinnin vahvistajana:
Tämän teemaryhmän muodostavat Turun kristillinen opisto ja Sskky. Teemaryhmä toteuttaa webinaarin aiheestaan 12.10.2017.

Henkilöstön ja sidosryhmien osallistumis- ja vaikutusmahdollisuudet ja niiden lisääminen laadunhallinnassa:
Tämän teemaryhmän muodostavat Seurakuntaopisto, TAO, Novida ammattiopisto ja lukio, Sataedu sekä Turun konservatorio. Teemaryhmä suunnittelee ja toteuttaa aiheestaan Webinaarin 18.9.2017.

Rahoittaja
Opetushallitus

Yhteyshenkilö
Satu-Maarit Sivula
p. 040 539 9968
satu-maarit.sivula(at)sedu.fioph rahoittaa logo.png