Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Kansainvälisiä joustavia opintopolkuja

Minun maailmankansalaisuuspolkuni 3 -hanke

Sedu koordinoi tätä verkostohanketta. Verkoston kansallisina partnereina on Luksia, Omnia, Vamia, Seurakuntaopisto, Suomen Diakoniaopisto ja Luovi. Verkoston focus on globaalikasvatuksessa, vapaaehtois- ja kehitystyössä sekä terveysturvallisuudessa. Hankkeen keskeinen tavoite on mahdollistaa opiskelijalle joustava polku osoittaa kansainvälisyysosaamistaan opintojen aikana. Hanke mahdollistaa opiskelijoiden ja henkilökunnan liikkuvuuden Tansaniassa, Ugandassa, Nepalissa ja Namibiassa.

Kansainväliset joustavat opintopolut
Hanke tuottaa verkko-opiskelumateriaalia, joka antaa opiskelijoille kansallisesti mahdollisuuden suorittaa opintoja joustavasti läpi lukuvuoden. Materiaali on saatavilla verkkosivuilla.

Henkilöstön kansainvälisyyspolut ja vertaisoppiminen
Verkoston oppilaitosten yhteistyö vahvistuu tiimiliikkuvuuksien avulla. Henkilöstöliikkuvuus vahvistaa henkilökunnan osaamista valmentaa opiskelijoita monikulttuuriseen työhön sekä tuomaan omaan opetukseensa myös kotikansainvälisyyteen liittyviä elementtejä

Kotikansainvälistymisen kehittäminen
Kotikansainvälisyys tuo myönteistä suhtautumista kansainvälisyyteen ja kiinnostusta muista kulttuureista tuleviin ihmisiin.

Toteutusaika:
08/2017-12/2018

Rahoittaja:
Opetushallitus

Lisätietoja:
Terhi Haapala, p. 040 868 0333

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sedu.fi