Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse


Myötätuuli


Kohderyhmä:
Koulutuskeskus Sedun, Lapuan opetuspisteen autoalan sekä kone- ja metallialan opiskelijat. Toiminta kohdistuu erityisesti näiden alojen ensimmäisen vuoden opiskelijoihin, mutta opiskelijahuollollisin perustein myös jatkaviin opiskelijoihin.

Tavoitteet:
Opiskelijoiden hyvinvoinnin, työterveyden ja kestävän työkyvyn edistäminen. Työssäoppimisen ja työllistymisen tukeminen. Henkilökunnan ohjausosaamisen lisääminen liittyen opiskelijoiden päihteettömyyden tukemiseen ja työterveyteen.

Toimenpiteet:
  • Syyslukukaudella 2014 Myötätuuli-hanke on kiinteästi läsnä auto-, sekä kone-ja metallialan opiskelijoiden arjessa. Projektikoordinaattori on ryhmänohjaajien työpari orientoivissa opinnoissa ja lisäksi pilotoidaan sähköistä HOPS- lomaketta.
  • henkilökohtaiset ohjauskeskustelut opiskelijoiden kanssa
  • yksilö- ja ryhmämuotoiset uraohjauskoulutukset opiskelijoille. Keväällä 2014 uraohjauskoulutuksia järjestettiin rakennusalan, sähkön, ICT:n ja autoalan valmistuville opiskelijoille
  • konkreettinen tuki työssäoppimisjaksoille
  • Henkilöstön koulutuspäivä 7.10.2014 Lapuan opetuspisteessä
  • Oppilas- ja opiskelijahuoltolain valmistelutyö
  • joulukuussa elämyksellinen hyvinvointiin ja työterveyteen liittyvä tapahtuma opiskelijoille, joka toimii samalla hankkeen päätösseminaarina

Hankkeen toiminta-aika: 1.3.–31.5.2014 ja 1.8.- 31.12.2014


Yhteystiedot:
Projektikoordinaattori Annukka Haapa-aho (50%) (ke-pe)
p. 040 868 2008 annukka.haapa-aho@sedu.fi
Vesipalontie 2 62100 Lapua

Hankkeen toteuttajaverkosto: Koulutuskeskus Sedu, Sastamalan 131274_oph_hankelogo.jpgkoulutuskuntayhtymä (koordinaattori), Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Valkeakosken koulutuskuntayhtymä ja Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä.
 

Rahoitus: Opetushallitus, hankeorganisaatiot