Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

SeDuuni_2_logo_web.png

Hankeuutiset / maaliskuu 2013

Työelämäyhteistyön kehittämisjaksot

SeDuuni2-hankkeen keskeisiä toimenpiteitä ovat Koulutuskeskus Sedun henkilökunnan työelämäyhteistyön kehittämisjaksot ja työpaikkaohjaaja-koulutukset sekä niiden kautta työssäoppimisen ja ammattiosaamisen näyttöjen suunnittelu-, ohjaus- ja arviointiprosessin kehittäminen.
 
Toteuttamalla työelämäyhteistyön kehittämisjaksoja tuetaan ja edistetään työssäoppimisen ja ammattiosaamisen näyttöjen laatua, työpaikkaohjaajien arviointiosaamista sekä parannetaan arviointikäyntien sujuvuutta.

Työelämäyhteistyön kehittämisjaksolla on SeDuuni2-hankkeen kautta maaliskuuhun 2013 mennessä ollut 8 opettajaa, joista atto-opettajia on ollut 2. Tällä hetkellä työelämäyhteistyön kehittämisjaksolla on 3 opettajaa ja myöhemmin vielä tänä keväänä lähtee työelämäyhteistyön kehittämisjaksolle 2 ammattiaineiden opettajaa. Työelämäyhteistyön kehittämisjaksoilla on mm. 
-     koulutettu työpaikkaohjaajia
-     kehitetty oppilaitoksen ja työpaikan yhteisyötä
-     avattu uusia yhteistyöyhteyksiä
-     luotu uusia oppimisympäristöjä sekä erilaisia malleja, miten opetusta voidaan toteuttaa yhteistyössä työpaikan kanssa

Keskusteluissa työelämäyhteistyön kehittämisjaksolla olleiden ja siellä olevien kanssa on ollut myönteistä ja mahdollisten alkuhankaluuksien jälkeen jaksolta palanneiden palaute on ollut positiivista. Hanke tuo työelämäyhteistyön kehittämisjaksolle kehittämistehtävän, mutta on muistettava, että meidän jokaisen tavoite on olla tahollamme varmistamassa laadukasta, oikeudenmukaista sekä tasavertaista oppimista työpaikoilla ihan jokaiselle Koulutuskeskus Sedun opiskelijalle.

Muistathan, että työelämäyhteistyön kehittämisjaksoille on jatkuva haku! Nyt keväällä on paras aika "olla asialla", kun tehdään ensi lukuvuoden suunnitelmia!

Ota rohkeasti yhteyttä hanketoimijoihin:

Projektipäällikkö                                
Taina Seppälä-Kolkka                      
p. 040 8680228                                 
taina.seppala-kolkka@sedu.fi         

 

logonauha (Seduuni2-logo läpinäkyvä).png