Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Työturvallisuuden edistäminenTyöturvallisuus

Työturvallisuuden teemavuoden tavoitteena on edistää ja kehittää työturvallisuutta sekä oppilaitoksessa että työssäoppimispaikoilla.

Tavoitteena on sekä opiskelijoiden, opettajien että työpaikkaohjaajien työturvallisuusosaamisen ja riskien arviointitaidon lisääminen.

Turvallinen oppimis- ja työympäristö on meidän kaikkien oikeus. Kun työturvallisuusasiat ovat kohdallaan opetuspisteissä ja työssäoppimispaikoilla, on opiskelu ja työnteko mielekästä ja motivoivaa.

Oman alan työturvallisuusmääräysten tunteminen ja työhön liittyvien riskien hallitseminen on yksi päämäärä, johon yhdessä pyrimme.

Lukuvuoden 2011-2012 aikana järjestettiin Sedun eri opetuspisteissä työturvallisuuden teemapäiviä. Teemapäivien aikana opiskelijat ovat tehneet riskinarviointeja omista opiskeluympäristöistään, suorittaneet tulityö- ja ensiapukursseja, osallistuneet erittäin antoisiin ja mielenkiintoisiin itsepuolustusluentoihin sekä seuranneet asiantuntijapaneelien mielenkiintoisia keskusteluja eri työpaikkojen työturvallisuusasioista.

Näiden lisäksi on ollut nähtävillä turvallisuusvideoita ja opiskelijat ovat voineet kokeilla keikautusautossa miltä tuntuu, kun auto pyörähtää ympäri. Jokaisessa opetuspisteessä on myös järjestetty poistumisharjoitukset.


EI NÄIN!!

Vuoden aikana järjestetyt teemapäivät ovat onnistuneet erittäin hyvin ja opiskelijoiden palaute on ollut positiivista.-Työturvallisuusasioissa paras oppi tulee hyvän esimerkin kautta-