Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Yrittämällä eteenpäin

Yrittämällä eteenpäin -hankkeessa tehdään töitä sen eteen, että taito ja into yrittäjyyskasvatukseen vahvistuvat koko Etelä-Pohjanmaalla. Tavoitteen saavuttamiseksi projektissa luodaan paikallisia yrittäjyyskasvatuksen toimintaohjelmia, kehitetään yrittäjyyspassia, mallinnetaan tutkivan ja tuottavan oppimisen prosesseja ja toteutetaan erilaisia tapahtumia ja koulutuksia.

Yrittäjyyskasvatusta eteläpohjalaisittain

Seinäjoki, Alavus ja Järvi-Pohjanmaa

Yrittäjyyskasvatuksen paikallisten toimintaohjelmien tavoitteena on rohkaista opettajia soveltamaan yrittäjyyskasvatuksen menetelmiä omassa opetuksessaan ja kannustaa heitä yhteistyöhön yrittäjien kanssa. Toimintaohjelmat sisältävät kuvaukset yrittäjyyskasvatuksen tavoitteista ja toimintatavoista paikallisella tasolla.

Yrittäjyyspassi

Yrittäjyyspassi on työkalu, jonka tavoitteena on auttaa opiskelijoita tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan yrittäjyyden näkökulmasta. Yrittäjyyspassi koostuu Kyvyt.fi -palveluun luodusta sivustosta, jossa opiskelijat vastaavat itsearviointikysymyksiin ja esittelevät erilaisia työnäytteitään.

Yrittäjyyspassin avulla omaa osaamista voi esitellä monipuolisesti vaikkapa opettajille tai tuleville työnantajille.

Yhdessä tehden, oppien ja yrittäen -peli

Yhdessä tehden, oppien ja yrittäen -pelissä opiskellaan opetussuunnitelmiin kuuluvia asioita yhdessä tekemällä. Tehtävänä voi olla esimerkiksi asian tutkiminen, ongelman ratkaiseminen, tapahtuman suunnitteleminen tai tuotekehitykseen liittyvä innovatiivinen ideointi. Peli johdattaa opiskelijat tutkivan tai tuottavan oppimisen prosessiin. Peli on suunnattu 13-18-vuotiaille nuorille.

Lisätietoa projektisivustolta http://yret.sedu.fi/


Yrittämällä eteenpäin -hanke
projektipäällikkö
Heli Kaunisto
Törnäväntie 26, 60200 Seinäjoki
p. 040 868 0141 

Yrittämällä eteenpäin -hanke
projektisuunnittelija
Marleena Haatainen (virkavapaalla)

sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi(at)sedu.fi