Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Henkilökunnan osaamisen kehittäminen on edellytys organisaation menestymiselle sekä henkilöstön hyvinvoinnille. Osaamistarpeet määräytyvät työntekijän tehtävien ja toimenkuvan perusteella hyvää henkilöstösuunnittelua hyödyntäen. Lisäksi voidaan laatia yksikkö-/tiimikohtaisia koulutussuunnitelmia. Työntekijän osaamista kehitetään kaikissa työuransa vaiheissa työtehtävien vaatimusten perusteella. Muuttuva työelämä ja uudistuva ammatillinen koulutus edellyttävät myös hyvää ennakointia.

Työnantajan järjestämä tai hankkima henkilöstökoulutus tapahtuu pääasiassa työaikana. Työnantaja tukee myös henkilön omaehtoista kouluttautumista; opintoja varten voidaan myöntää esim. virkavapautta tai sopia työaikajärjestelyistä. Esim. kertyneitä saldoja moni hyödyntää opiskeluihinsa. Sedussa on kiinnitetty huomiota myös tiimi-, pari- ja projektityöskentelyyn, verkko-oppimisen mahdollisuuksin ja mentorointiin. Myös opetushenkilöstön työelämäjaksot ovat tärkeä osa osaamisen päivittämistä.


Ennen koulutukseen hakeutumista

Muistathan aina koulutuksen kestosta riippumatta

  1. Keskustella siitä ensin esimiehesi kanssa 
  2. Viedä koulutussuunnitelma Populukseen hyväksyttäväksi
  3. Sen jälkeen ilmoittautua koulutukseen ko. koulutuksen toteuttajan antamien ohjeiden mukaisestiJos haluat ilmoittaa koulutuksia alla olevaan koulutuskalenteriin, se onnistuu täyttämällä tämä lomake.

Tulevat koulutukset

Täältä löydät lisää koulutustarjontaa