Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Aurinko helli kaikkia SM-mitalin tavoittelijoita Seinäjoella 1.–2.9. SAKUn syyskisat olivat oikeasti kesäkisat - t-paitakeli!


Aurinkoista menoa SAKUn syyskisoissa

Yleisurheilukentällä nähtiin tosissaan treenattuja ammatillisen koulutuksen edustajia – ja lajiin tutustujia. Perjantai-illan treeneissä sai vinkit kuulantyöntöön ja keihäänheittoon puhumattakaan painonheitosta.

Korkeushyppypaikalla sen sijaan nähtiin mallikkaita teknisiä suorituksia. Ja onneksi telineissä riitti mittaa maailmanennätyskorkeuteen (246 cm) saakka. Ihan sitä ei ylitetty mutta Sedun toimitsijat keräsivät kannustusta nostourakastaan.

 

Kapula ei putoa

Parasta venymistä osoittivat viestijoukkueet. Lauantaiaamuna ei ollut kasassa vielä ainuttakaan joukkuetta mutta iltapäivällä 4x100-viestiä viiletti kuusi hyvin treenattua joukkuetta, jotka olivat ehtineet hioa kaarrejuoksunsa ja vaihtotaktiikkansa sulaviksi. Sedun joukkueet saivat vielä vahvaa kiriapua opiskelijoiden joukkueesta. Opiskelijat antoivat piikkareiden verran tasoitusta – kaksi viestinviejää juoksi osuutensa sukkasillaan – ja jäivät kolmanneksi. Sedun naisten ja miesten joukkueet voittivat kumpikin hopeaa.

Sedun naisten hopeajoukkue: Susanna Rinta-Keturi, Hanne Laukkanen, Satu Ristimäki, Tuija Mattila.

Sedun miesten hopeajoukkue: Jorma Tukeva, Jarmo Huttunen, Jani Kivistö, Teemu Joensuu.


Hyvää menoa jatkossakin


SAKUn syyskisoissa syttyi innostuksen kipinä!
-    Tuohon aikaan mäkin olisin pystynyt, kuului järjestäjien huokaus, kun maastojuoksijat ylittivät maalilinjaa.

SAKUn kisoissa hyvä porukka on tärkeintä – ja osallistuminen.
-    Harjoittelen kerran vuodessa SAKUn kisoissa, naurahtaa SAKUn kisojen aktiiviosallistuja Petri Kolehmainen kuulantyönnön jälkeen.

Tuija Mattila nähdään oletettavasti seuraavissa syyskisoissa. Nyt hän otti tuntumaan Seinäjoen mondoon kylmiltään ja viiletti viestissä kaarteen kauniilla askeleella.

Katso tulokset SAKUn sivuilta!

 

Joukkuevoimaa

SAKUn syyskisoissa on kutsuva lajikirjo. Joukkue- tai parilajeissa petankki, beach volley ja frisbeegolf oli hyvää menoa, eikä kaikkien todellakaan tarvitse olla lajin harrastajia. Koukuttavaa oli seurata kilpailijoiden pelistrategiaa. Pentankissa Sedun joukkue kävi tiukkaa kisaa koko turnauksen voittajajoukkueen kanssa, ja sedulaisten vahvuus oli pitkissä heitoissa.

Taidan kokeilla frisbeetä ensin pihalla, Törnävän metsäväylät saavat vielä odottaa.

SAKU2018_Ajanotto_9337_700x590.jpg
SAKU2018_Pesapallotutka_9380_700x590.jpg
SAKU2018_Ruokaa_9400_700x590.jpg

SAKU2018_Sedun_viestijoukkueet_9553_700x590.jpg