Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Sedun Vauhtia Valmassa -tiimi voitti Saku ry:n järjestämän tramppauksen kilpasarjan. Virpi Lammasaari, Virpi Lehtimäki, Riitta Mahlamäki, Henna Mäkelä ja Tiina Parantainen ovat aktiiviliikkuja mutta kilpailu kuori heistä esiin minuutinnielijän. Voitto maistuu makealta, ja tiimi on tiivistynyt entisestään!

Vauhdikkaat valmalaiset sanailevat ja kuulija voi päätellä, kuinka tosissaan kisaan lähdettiin. Jotain jäi viime keväästä selvästi hampaankoloon ja nyt haluttiin voittaa – niin yksinkertaista se on.

-    Meillä ei ollut johtajaa vaan jokainen oli niin sitoutunut joukkueeseen, että liikkui yli äyräiden. Vain yhden kerran oli todettava, että meidän tiimin suoritus siltä viikolta oli surkea, Virpi Lehtimäki muistelee.

Kahdeksan viikkoa on pitkä aika kerätä minuutteja yhtä intensiivisesti, eikä minuutteja voi kerätä kuin vapaa-ajalla. Yhteen lajiin voi päivässä merkitä korkeintaan 299 minuuttia, joten viikonloput oli ohjelmoitu: salitreeni, lenkki, uinti, pyöräily, joukkuelaji, esim. jalkapallo tai jääkiekko. Kukaan ei ainakaan tunnusta saaneensa rasitusvammoja mutta flunssa pääsi verottamaan Riitta Mahlamäen minuutteja. Ken kisaan on lähtenyt, se kisan kestää! Tulos 8904 minuuttia/käyttäjä, 159 minuuttia/käyttäjä/päivä!

Henna Mäkelä liikkui paljon lastensa kanssa, Tiina Parantainen kävi lenkillä aamutuimaan ennen töitä, nääntyneitä tramppaajia ilmiannettiin lenkkipoluilla.

-    Kilpailu olisi reilumpaa, jos suoritukset merkittäisiin saman vuorokauden aikana. Nyt suuria minuuttimääriä pantattiin lopussa, kun kisa kävi tiukaksi, Virpi Lammassaari ehdottaa.
Vauhtia Valmassa -tiimi on ansainnut voittopystin. Ja tiimi on jo sitoutunut puolustamaan sitä seuraavassa tramppauksessa. Peruskuntokausi on aloitettu ja haaste heitetty stadilaisille!
Katso tulokset http://liikkeelle.net/kilpasarja