Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Sedun Senioriklubi

Sedun Senioriklubi käynnistyi 7.10.2016

Perjantaina 7.10. parisenkymmentä Sedusta eläkkeelle jäänyttä työntekijää kokoontui käynnistämään Sedun Senioriklubin toimintaa. Senioriklubin idea on esitetty ikäohjelmassa ja nyt se sai alkunsa. Klubin tarkoituksena on ylläpitää yhteyttä kuntayhtymän palveluksesta eläköityneisiin henkilöihin ja tarjota mahdollisuuksia ja tilaisuuksia yhteisiin tapaamisiin. Tavoitteena on myös edesauttaa hiljaisen tiedon jäämistä kuntayhtymään.

- Päällimmäinen viesti oli, että Sedun kuulumiset kiinnostavat, kertoo hallintojohtaja Keijo Tauriainen tapaamisen jälkeen.  

Törnäväntien aamubrunssilla Sedun Senioriklubin yhdyshenkilöiksi ja vetäjiksi valittiin Aulis Siltala ja Eila Yliannala. Sedun Senioriklubin ensimmäistä tapaamista isännöivät ja emännöivät hallintojohtaja Keijo Tauriainen ja koulutusjohtaja, vararehtori Hellevi Lassila.

Ryhmakuva_001_555x.jpg

Syksyksi suunniteltiin vielä seuraava tapaaminen joko Sedu Kurikan tai Sedu Lapuan opetuspisteeseen.

- Sedun seniorit ovat virkeitä vaikuttajia, joiden osaamista ja kokemusta arvostamme. He ovat aktiivisia lähettiläitä ja on hienoa, että he haluavat pysyä sedulaisina, Lassila ja Tauriainen kommentoivat.