Napauta superhaku
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Rengonharjulta nousukiitoon

Uusien mahdollisuuksien alue

Astun avaraan lentoaseman terminaaliin, joka on muuttunut leppoisaksi opiskelijoiden ja opettajien yhteiseksi lounas- ja kahvipaikaksi. Kahvikupin äärellä istuu parhaillaan koulutuspäällikkö Hannu Muhonen. – Tässä kahvia juodessa voi samalla seurata onko tänään lähdössä tai tulossa lentokoneita, vinkkaa Muhonen. Rengonharjun kampus on valmistunut ensimmäisenä Sedun uusista kampuksista. Logistiikka- ja maanrakennuspuolen opiskelijat ovat vallanneet tilat tällä viikolla. Täyteen vauhtiin päästään syksyllä ja tämä kampus tulee olemaan jatkossa merkittävän kokoinen opetusta antava yksikkö. Kampuksella toimii myös oma terveydenhoitaja, kuraattori ja ruokapalveluiden henkilöstöä, kertoo Muhonen.

Terminaalin takana sijaitsevat isot ja tilavat varasto- ja korjaamotilat, lattialämmöllä varustettuna. Lisäksi on läpiajettavat huoltohallit ja iso toimiva pesuhalli. Näissä koulutusohjelmissa luokka on aika paljon pyörien päällä, joten opettajiltakin vaaditaan tavallista enemmän.

Asiakaspalvelupiste sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, heti Sedun ”omasta ovesta” tullessa vasemmalla. Tervetuloa Rengonharjulle, tiivistunnelmaiseen uuteen kampukseemme ja bongaa opetustilojen uudet syöttötuolit :)

KUTSU SEDULAISILLE: AMAZING SEDU RENGONHARJULLA 9.5.

Keväällä kokoonnutaan Amazing Sedun merkeissä Rengonharjulle 9.5. klo 13.00 alkaen. Toista kertaa järjestettävä henkilöstötapahtuma tuo kaikki Sedulaiset yhteen. Iltapäivä onkin mainio tilaisuus katsastaa Rengonharjun uudet tilat ja tutustua toisiimme. Luvassa mukavaa ohjelmaa iltaan saakka.

Lisätietoa tapahtumasta tulee lähempänä ajankohtaa.

harri_700x590px.jpg
Kouluttaja Raitalampi kertomassa maa-
rakennusalan "saloista"
   
IMG_0486_700x590px.jpg
Varastoalan opinnot menossa
KOnsta_linkkibosi700x590.jpg
Opettaja Jousmäki ja iloinen joukko kol-
mannen vuoden opiskelijoita
   
krisse_700x590.jpg
Kristiina ja ensiapuopetus

 

luokka_700x590.jpg
Pian valmistuvia yhdistelmäajoneuvon kuljettajia
Muhonen_700x590px.jpgKoulutuspäällikkö Hannu Muhonen uusissa tiloissa.
ajo.jpg
Peruutusharjoituksia uudella kampuksella
maaraksa 700x590px.jpg
Harjoittelualue raskaalle kalustolle valmistumassa