Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla. Meillä opiskelee vuosittain noin 10 000 opiskelijaa, henkilöstöä on n. 700, valtaosa opettajia. Yli puolet opiskelijoista opiskelee Seinäjoella. Sedu tarjoaa ammattikoulutusta (perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinto) ja monipuolisesti lisä- ja täydennyskoulutusta Ilmajoella, Kauhajoella, Kurikassa ja Jurvassa, Lappajärvellä, Lapualla, Rengonharjulla, Seinäjoella, Tampereella, Vaasassa ja Ähtärissä. Ja asiakkaiden tarpeiden mukaan myös joustavasti muilla paikkakunnilla. Toimimme tiiviissä yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa – myös kansainvälisesti. Haluamme edistää yrittämistä, onnistumista ja hyvinvointia.

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä käyttää sähköistä rekrytointijärjestelmää.

Hakuilmoituksen linkistä pääset työpaikan sähköiseen hakulomakkeeseen.

Ensimmäisellä kerralla ohjelma tallentaa käyttäjätunnuksen. Saat tunnuksen sähköpostiisi. Tällä tunnuksella voit myöhemmin muuttaa tai täydentää hakulomaketta haun päättymiseen saakka. Voit myös käyttää hakulomaketta pohjana myöhemmissä työpaikkahauissa.

Hakuvaiheessa hakulomakkeeseen ei tarvitse liittää tutkinto- tai työtodistuksia. Todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Virkoja ja toimia voi hakea myös kirjallisesti. Hakemus liitteineen osoitetaan hakuilmoituksessa mainitulle henkilölle ja toimitetaan osoitteeseen:

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
Kirjaamo
PL 75
60101 Seinäjoki


Käyntiosoite: Koulukatu 41, 60100 Seinäjoki

Hakemusasiakirjoja ei palauteta.


Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus!

Tee hakemus!