Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu hakee

KUNTAYHTYMÄN JOHTAJA, REHTORIA

Kuntayhtymän johtaja, rehtori vastaa Sedun johtamisesta, taloudesta, toiminnasta ja strategisesta kehittämisestä. Hän toimii myös Sedun konsernin johtajana ja kuntayhtymän yhtymähallituksen kokouksissa esittelijänä.


Kuntayhtymän johtaja, rehtorilta edellytetään

  • ylempää tiedekorkeakoulututkintoa ja muita asetuksen 986/1998 mukaisia rehtorin kelpoisuusehtoja
  • tuloshakuisuutta ja vankkaa talous- ja henkilöstöhallinnon osaamista
  • ammatillisen koulutuksen ja siihen liittyvän hallinnon sekä julkissektorin tuntemusta

Eduksi katsotaan

  • näytöt muutosjohtamisesta ja paineensietokyvystä
  • aluekehitys- ja verkosto-osaaminen, yritys- ja elinkeinoelämän tuntemus
  • prosessijohtamisen, henkilöstöjohtamisen sekä työhyvinvoinnin johtamisen osaaminen
  • hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  • kansainvälisen toiminnan osaaminen ja kielitaito

Tehtävä on mielenkiintoinen, monipuolinen ja haastava. Seinäjoen koulutuskuntayhtymä on maakunnallinen moniammatillinen verkosto-organisaatio, jossa opiskelijoiden osaamiseen ja tyytyväisyyteen panostetaan. Oppimisympäristöt ovat nykyaikaiset ja kehittyvät. Kuntayhtymän henkilöstö on ammattitaitoista ja motivoitunutta.

Työn aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.8.2021.  

Virkasuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palvelussuhteessa noudatetaan KVTES:n määräyksiä. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee toimittaa hyväksytty selvitys terveydentilasta ja lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Jätä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja cv:si 4.10.2020 klo 23.00 mennessä. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen löytyy osoitteesta www.sedu.fi/tyopaikat.

Lisäksi sinun tulee liittää hakemukseen / cv:hen linkki lyhyeen esittelyvideoosi.

Lisätietoja antavat yhtymähallituksen puheenjohtaja Jouko Peltonen, p. 040 504 4141 ja kuntayhtymän talousjohtaja Arja Ylitalo, p. 040 830 2262.

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu

Konserniin kuuluu kaksi tytäryhtiötä: Sedu Education Oy ja Kiinteistö Oy Kurikan Kampus. Seinäjoen koulutusyhtymä on 17 kunnan omistama ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä, jonka kotipaikka sijaitsee Seinäjoella. Sedun opiskelijavirta vuodessa on yli 11 000 henkilöä. Henkilökunnan määrä on noin 600, ja budjetti vuodelle 2020 on 51,2 milj. euroa. Lisätietoja toiminnasta saat oheisesta esittelyvideosta.