Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Sedun tarina

Sedu-nimi kuvaa ammatillisen koulutuksen dynaamisuutta ja sen mukaisesti haluamme myös toimia. Koulutuskeskus Sedu nuorten ja Sedu Aikuiskoulutus aikuisten ammatillisen koulutuksessa edistävät yhteisen Sedu-nimen tunnettuutta. Tavoitteemme on, että Sedu tunnetaan korkeatasoisena ammatillisena kouluttajana myös oman maakunnan ulkopuolella.

Kansainvälinen tuulahdus nimeen tulee sen lopusta eli edu = education (koulutus). Kansainvälisyyttä Sedussa halutaan edistää kannustamalla opiskelijoita ulkomaille työssäoppimaan ja kotikansainvälistymään aktiivisesti, esim. toimimaan tutoreina Seduun tulleille vaihto-opiskelijoille. Myös henkilöstön kansainvälistymistä tuetaan dynaamisessa Sedussa monin tavoin.

Nimessä oleva S juontaa juurensa siitä, että puolet Sedun koulutuksesta tapahtuu Seinäjoella ja taustaorganisaationa ja ylläpitäjänä on Seinäjoen koulutuskuntayhtymä.   

S-kirjaimen muoto logossa ilmentää dynaamisuuttamme, ylöspäin etenevää suuntaa, joka on tavoitteemme kaikessa toiminnassa.

Yrittäjyydestä tunnettu Etelä-Pohjanmaa avautuu sedulaisille mahdollisuuksien maakuntana, joka voi tarjota työssäoppimisen kautta työpaikkoja kaikilla Sedun koulutusaloilla.
 
S : success and satisfaction; onnistumisen kokemuksia ja tyytyväiset asiakkaat
E : education; koulutus ja kasvatus
D : development; Seduna haluamme kehittää ja kehittyä
U : united; yhdistynyt monesta osasta; osaaminen täydentyy toinen toisiltamme oppimalla