Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Tarjoa työtä tai työelämässä oppimispaikkoja opiskelijoille

 

Haluatko tarjota työtä tai työelämässä oppimispaikkoja (koulutussopimus tai oppisopimus) opiskelijoille? Voit tehdä alla olevien mallilla ilmoituksen, niin julkaisemme sen opiskelijoille. Lähetä valmis ilmoitus osoitteeseen viestinta(a)sedu.fi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
yrityspalvelupäällikkö Satu Ahopelto, p. 040 868 0800 tai s-posti: satu.ahopelto(a)sedu.fi.

Työtarjouksia opiskelijoille
 • Kivipuro_CMYK.jpg
  19.9.2019 0.00–31.12.2019 0.00

  Kivipuro ry hakee kahta lähihoitajaa määräaikaisiin työsuhteisiin tehostettuun palveluasumiseen ja kotihoitoon sekä tarvittaessa töihin kutsuttavia lähihoitajia/ lähihoitajaopiskelijoita.

 • vihr_pilvi.jpg
  11.9.2019 0.00–31.12.2019 0.00

  Harjoittelupaikka tarjolla erp ja huoltokirjakäyttöönottoa varten. Etsimme siis henkilöä, jolla on osaamista ja kokemusta Office365:n käytöstä.

 • uppala2_440x480.jpg

  Haluatko töihin jo opiskeluaikana? Uppalan Kartanossa opiskelijalta odotetaan iloista, positiivista ja palvelualtista asennetta. Jos olet täysi-ikäinen, mahdollisuutesi kohenevat. Alkoholipassi plussaa.

 • vihr_pilvi.jpg

  Oletko luotettava ja motivoitunut työntekijä, jolle voimme tarjota töitä opintojen oheen, viikonlopuiksi ja loma-aikoina? Ilmoittaudu Kauhajoen 4H-yhdistyksen työpalvelu Duunirinkiin!

 • Lapsi_kasvatus_StockSnap_440x480.jpg

  Keikkatyöntekijänä voit itse päättää milloin, missä ja miten paljon teet töitä.

 • sydän_440x480.jpg

  Attendo etsii Lintukotiin, Lappajärvelle LÄHIHOITAJIA toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin ja eri mittaisiin sijaisuuksiin

 • sydän_440x480.jpg

  Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ ihmisen luona - hänen kodissaan? Stellan lähihoitajana työskentelet asiakkaidemme yksityiskodeissa vastaten kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta voinnista ja huolenpidosta. Tehtävä sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa.