Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Nopeasti muuttuvassa työelämässä osaamisen kehittämisestä ja johtamisesta on tullut entistäkin tärkeämpää. Yrityksen menestys ja organisaatioiden kehittymismahdollisuudet ovat riippuvaisia työyhteisön ja sen yksilöiden kyvystä oppia ja luoda uutta. Myös kilpailu osaavasta työvoimasta kiristyy.

Työpaikalla tapahtuu oppimista monilla eri tavoilla. Usein mukana oppimassa ovat joko oppisopimusopiskelijat, jotka ovat työsuhteessa työnantajaansa tai koulutussopimuksella opiskelevat, oppilaitoksen kirjoilla olevat opiskelijat.

 

Oppimisen vahvistaminen ja tukeminen uuden osaamisen hankkimiseksi ja kehittämiseksi on työelämässä välttämätöntä. Työpaikkaohjaajakoulutuksen tavoitteena on kehittää työpaikalla tapahtuvan oppimisen laatua ja tukea työpaikkaohjaajia tärkeässä työssään. Koulutus myös tiivistää yhteistyötä työelämän ja oppilaitoksen välillä.

Valtakunnallinen www.ohjaan.fi -sivusto on tarkoitettu tukemaan työpaikallanne tapahtuvaa oppimista ja ohjausta. Sivuston sisältö on koottu hyödyntäen työpaikalla tapahtuvan oppimisen uusinta tutkimustietoa, ohjaajien palautteita ja työelämän hyviä ohjauskäytäntöjä. Sisältö ja materiaalit palvelevat koko ammatillista koulutusta.

Järjestämme työpaikkaohjaajille sekä avoimia että työyhteisökohtaisia koulutuksia. Seuraavat koulutukset näet alapuolella olevasta listasta:

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Tulossa elokuulle

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Satu Ahopelto p. 040 868 0800, satu.ahopelto(at)sedu.fi