Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Valitse itsellesi parhaiten sopiva maksuton työpaikkaohjaajakoulutus:

 

Työpaikkaohjauksen perusteet (6 h)

Jos tarvitset perustiedot työpaikkaohjauksesta, tämä on sinun koulutuksesi. Koulutus soveltuu kaikille aloille ja jokaiselle työpaikkaohjaajana, henkilöstön rekrytoijana, perehdyttäjänä sekä esimiehenä ja työnjohtajana toimivalle. Saat perusteet ohjaustaitojesi kehittämiseen, perehdyttämiseen ja palautteen antamiseen. Samalla kehität työpaikallasi järjestettävän koulutuksen laatua ja vaikuttavuutta. Koulutuksesta saat todistuksen.

Huom! Korona-aikana koulutukset Teamsin kautta.

 Valitse seuraavista opiskelutavoista itsellesi sopivin:

 • Lähiopiskelu
  Koulutus järjestetään koronatilanteen vuoksi verkkokoulutuksena. Saat linkin sähköpostiisi edellisenä päivänä. Et tarvitse erillistä Teams-ohjelmaa, pääset mukaan myös selaimen kautta.   

 • Verkko-opiskelu
  Voit suorittaa koulutuksen joka kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä starttaavalla verkkokoulutuksella.
  Tulevat verkko-opinnot

 • Yrityskohtainen koulutus
  Tilauksesta toteutamme yritykselle oman koulutuksen, myös alakohtaisesti, ryhmän minimikoko 10 henkilöä.

 • Ota yhteyttä: Noora Seppä-Ritola p. 040 680 7563, noora.seppa-ritola(at)sedu.fi.

  

Työpaikkaohjaajana toimiminen -tutkinnon osa, 30 osp (verkko-opintoina)

 

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille työpaikkaohjaajille, jotka haluavat syventää osaamistaan opiskelijan ohjauksessa ja osaamisen arvioinnissa.

Tutkinnon osan suoritettuasi olet työpaikkaohjauksen ammattilainen. Sinulla on valmiudet luoda ja kehittää yrityksesi työpaikkaohjauskulttuuria.

Koulutus soveltuu kaikkiin työympäristöihin, joissa työelämässä oppimista tapahtuu koulutus- ja oppisopimuksella ja jossa perehdytetään ja ohjataan uusia ja vanhoja työntekijöitä työtehtäviin. Tästä 30 osaamispisteen laajuisesta tutkinnon osasta saat osatutkintotodistuksen. Koulutukseen voit hakeutua mukaan, kun sinulle parhaiten sopii. Tervetuloa mukaan!

Lue tarkemmin ja hae mukaan

 

Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen -tutkinnon osa, 5 osp (verkko-opintoina)

Suorittamalla tämän tutkinnon osan, valmentaudut toimimaan työpaikkaohjaajana työpaikalla järjestettävässä koulutuksessa. 

Saat myös valmiuksia toimia työpaikan ja oppilaitoksen välisessä yhteistyössä säädösten mukaisesti. Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen tarjoaa välineitä oman osaamisen kehittämiseen ja työyhteisötaitoihin, joista on hyötyä laajemminkin työelämässä. Tästäkin saa osatutkintotodistuksen.

 

Sote-alalle suunnatut työpaikkaohjaajakoulutukset

Tämä alakohtainen työpaikkaohjaajakoulutus on suunnattu sote-alalla toimiville henkilöille. Koulutuksessa työpaikkaohjaajat voivat verkostoitua ja saavat jakaa kokemuksiaan ja päivittää tietojaan työpaikkaohjauksesta ja arvioinnista.

Alakohtaisia koulutuksia voidaan järjestää kaikille aloille sopimuksen mukaan.

Sote-alan työpaikkaohjaus ja arviointi

 

Jos olet kiinnostunut tai haluat lisätietoa koulutuksista, ota rohkeasti yhteyttä: Noora Seppä-Ritola p. 040 680 7563, noora.seppa-ritola(at)sedu.fi