Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Työpaikkaohjauksen perusteet (6 h)

Koulutus on tarkoitettu kaikille aloittaville työpaikkaohjaajille tai jo pidempään työpaikalla ohjanneille. koulutus soveltuu kaikille aloille ja jokaiselle työpaikkaohjaajana, henkilöstön rekrytoijana, perehdyttäjänä sekä esimiehenä ja työnjohtajana toimivalle. Saat perusteet ohjaustaitojesi kehittämiseen, perehdyttämiseen ja palautteen antamiseen. Samalla kehität työpaikallasi järjestettävän koulutuksen laatua ja vaikuttavuutta. Työpaikkaohjaajien koulutukset ovat maksuttomia ja niistä saa todistuksen.

 Valitse seuraavista opiskelutavoista tilanteesi mukaan:

 • Lähiopiskelu
  Koulutus järjestetään koronatilanteen vuoksi verkkokoulutuksena. Saat linkin sähköpostiisi edellisenä päivänä. Et tarvitse erillistä Teams-ohjelmaa, pääset mukaan myös selaimen kautta.   

 • Verkko-opiskelu
  Voit suorittaa koulutuksen joka kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä starttaavalla verkko-koulutuksella.
  Tulevat verkko-opinnot

 • Yrityskohtainen koulutus
  Tilauksesta toteutamme yritykselle oman koulutuksen (myös alakohtaisesti), ryhmän minimikoko 10 henkilöä. Ota yhteyttä: Noora Seppä-Ritola p. 040 680 7563. noora.seppa-ritola(at)sedu.fi.

  

Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen -tutkinnon osa, 5 osp (verkko-opintoina)

Suoritettuasi tämän tutkinnon osan, sinulla on valmiudet ryhtyä toimimaan työpaikkaohjaajana työpaikalla järjestettävässä koulutuksessa opiskelevalle, ja osaat toimia työpaikan ja oppilaitoksen välisessä yhteistyössä säädösten mukaisesti. Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen tarjoaa välineitä oman osaamisen kehittämiseen ja työyhteisötaitoihin, joista on hyötyä laajemminkin työelämässä.

Lue tarkemmin ja hae mukaan

 

Työpaikkaohjaajana toimiminen -tutkinnon osa, 30 osp

Koulutus on tarkoitettu kaikille aloittaville työpaikkaohjaajille tai jo pidempään työpaikalla ohjanneille. Osallistumalla tähän verkkokoulutukseen opit mitä sinun tulee työpaikkaohjaajana huomioida opiskelijan ohjaamisessa ja osaamisen arvioinnissa.

Koulutus soveltuu kaikkiin työympäristöihin, joissa työelämässä oppimista tapahtuu koulutus- ja oppisopimuksella ja jossa perehdytetään ja ohjataan uusia ja vanhoja työntekijöitä työtehtäviin. Tästä 30 osaamispisteen laajuisesta tutkinnon osasta saat osatutkintotodistuksen. Tervetuloa mukaan!

 

Lue tarkemmin ja hae mukaan

 

Alakohtaiset työpaikkaohjaajakoulutukset

Alakohtaisesti työpaikkaohjaajia kutsutaan tapaamisiin, joissa jaetaan kokemuksia ja päivitetään tietoja työpaikkaohjauksesta ja arvioinnista – seuraa oman alasi tiedotusta. Huom! Korona-aikana koulutukset Teamsin kautta.

Sote-alan työpaikkaohjaus ja arviointi

 

Jos olet kiinnostunut tai haluat lisätietoa yllä olevista, ota rohkeasti yhteyttä: Noora Seppä-Ritola p. 040 680 7563, noora.seppa-ritola(at)sedu.fi