Sedun työpaikkaohjaajakoulutukset

Tarjoamme työpaikkaohjaajana toimiville tai sellaiseksi pyrkiville koulutusta monipuolisesti. Voit valita alla olevista minkä tahansa koulutuksen tai tutkinnon osan oman tilanteesi ja tarpeesi mukaan. Koulutuksemme ovat maksuttomia.

Työpaikkaohjauksen perusteet (6 h)

Kyseessä on valtakunnallisesti suunniteltu, tiivis ja joustava työn ohessa suoritettava koulutus (1kk). Opiskelet verkossa muiden työpaikkaohjaajana toimivien kanssa uutta oppien ja kokemuksia jakaen. Koulutus sisältää työpaikkaohjauksen ja arvioinnin perusteet ja opintojen päätteeksi saat todistuksen.

Lue lisää ja hae mukaan

 

Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp

Tämän tutkinnon osan suorittaminen valmentaa sinua kohti arvokasta työpaikkaohjaajan tehtävää. Sinulla ei tarvitse olla vielä työkokemusta tai kokemusta työpaikkaohjaajana toimimisesta. Opinnoissa tutustut ohjaamiseen, palautteen antamiseen ja erilaisiin tapoihin toteuttaa ammatillista koulutusta sekä oppilaitosten ja työpaikkojen yhteistyöhön.

Lue lisää ja hae mukaan

 

Työpaikkaohjaajana toimiminen 30 osp

Tämä tutkinnon osa soveltuu sinulle, joka toimit työelämässä perehdyttäen, ohjaten ja arvioiden opiskelijoita. Verkko-opinnoissa varmistat osaamisesi työpaikalla oppimisen suunnittelusta, toteutuksesta, opiskelijan ohjaamisesta ja arvioinnista samalla kehittäen työpaikkasi ohjausprosessia. Saat osatutkintotodistuksen työelämässä hankitusta osaamisesta työpaikkaohjaajana ja halutessasi voit liittää tämän tutkinnon osan oman alasi tutkintoon (kysy lisää oman tutkintosi opettajalta).

Lue lisää ja hae mukaan

 

Alakohtaiset työpaikkaohjaajakoulutukset

Eri aloilla voidaan toteuttaa työelämälle erilaisia työpaikkaohjausta ja/tai arviointia käsitteleviä koulutuksia, kuten työelämäfoorumeita, teematapaamisia tai osaamista päivittäviä koulutuksia.

Sote-alalle suunnatut työpaikkaohjaajakoulutukset

Työpaikkakohtaisesti räätälöidyt koulutukset

Tilauksesta toteutamme työpaikoille yksilöllisiä työpaikkaohjaus- ja arviointikoulutuksia, myös alakohtaisesti painottaen. Koulutuksen kesto ja sisältö räätälöidään tilaajan tarpeen mukaan. Koulutus voidaan järjestää yrityksen omissa tiloissa tai Teamsin välityksellä. Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä.

 


 

WhatsApp.jpg

Lisätiedot:

Minna Ojala p. 040 868 0827

Noora Seppä-Ritola

p. 040 680 7563

Teija Ojala p. 040 868 0737

etunimi.sukunimi@sedu.fi