Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työpaikkaohjaajakoulutus tukee työpaikkaohjaajaa hänen tehtävässään ja kehittää työpaikalla järjestettävän koulutuksen laatua ja vaikuttavuutta. Työpaikkaohjaajien koulutukset ovat maksuttomia ja niistä saa todistuksen.

Työpaikkaohjauksen perusteet (6 h)

Koulutus on tarkoitettu kaikille aloittaville työpaikkaohjaajille tai jo pidempään työpaikalla ohjanneille. Tämä koulutus soveltuu kaikille aloille ja jokaiselle työpaikkaohjaajana, henkilöstön rekrytoijana, perehdyttäjänä sekä esimiehenä ja työnjohtajana toimivalle. Koulutuksessa hankit perusteet ohjaustaitojesi kehittämiseen, perehdyttämiseen ja palautteen antamiseen.

Valitse seuraavista opiskelutavoista tilanteesi mukaan:

 • Tilauksesta toteutamme yritykselle oman koulutuksen (myös alakohtaisesti), ryhmän minimikoko 10 henkilöä. Jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta, ota yhteyttä.

Lisätietoa: Minna Ojala p. 040 868 0827, minna.ojala(at)sedu.fi

 

Alakohtainen työpaikkaohjaus ja arviointi (4 h)

Koulutus on suunnattu oman alansa tutkintojen parissa toimiville työelämän edustajille, jotka ohjaavat ja/ tai arvioivat näyttöjä työpaikallaan.

Koulutuksessa tutustutaan työelämässä oppimisen kokonaisuuteen painottuen alan erityiskysymyksiin, tutkinnon osien ammattitaitovaatimuksiin sekä osaamisen arviointiin. Koulutusten vetäjinä toimivat työelämävalmentaja Noora Seppä-Ritola sekä alojen ammattiopettajat.


 • Sosiaali- ja terveysala
  21.4.2020
  klo 12.30-16 verkossa Microsoft Teamsin välityksellä
  15.9.2020 klo 12.30-16 Seinäjoella, Suupohjantie 45 (entisen Citymarketin tilat)
  10.11.2020 klo 12.30-16 Seinäjoella, Suupohjantie 45 (entisen Citymarketin tilat)
  Tutustu koulutuksen sisältöön!

Ilmoittaudu alakohtaiseen koulutukseen

Katso ennakkoaineisto

Lisätietoa: Noora Seppä-Ritola p. 040 680 7563, noora.seppa-ritola(at)sedu.fi