Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Työpaikkaohjauksen perusteet (6 h)

Koulutus on tarkoitettu kaikille aloittaville työpaikkaohjaajille tai jo pidempään työpaikalla ohjanneille. koulutus soveltuu kaikille aloille ja jokaiselle työpaikkaohjaajana, henkilöstön rekrytoijana, perehdyttäjänä sekä esimiehenä ja työnjohtajana toimivalle. Saat perusteet ohjaustaitojesi kehittämiseen, perehdyttämiseen ja palautteen antamiseen. Samalla kehität työpaikallasi järjestettävän koulutuksen laatua ja vaikuttavuutta. Työpaikkaohjaajien koulutukset ovat maksuttomia ja niistä saa todistuksen.

 Valitse seuraavista opiskelutavoista tilanteesi mukaan:

 • Lähiopiskelu
  Seuraavat koulutuspäivät varmistuvat lähiaikoina - seuraa tätä sivua. Koulutus järjestetään koronatilanteen vuoksi verkkokoulutuksena. Saat linkin sähköpostiisi edellisenä päivänä. Et tarvitse erillistä Teams-ohjelmaa, pääset mukaan myös selaimen kautta.   
  Ilmoittaudu mukaan täältä

 • Verkko-opiskelu
  Voit suorittaa koulutuksen joka kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä starttaavalla verkko-koulutuksella.
  Tulevat verkko-opinnot

 • Yrityskohtainen koulutus
  Tilauksesta toteutamme yritykselle oman koulutuksen (myös alakohtaisesti), ryhmän minimikoko 10 henkilöä. Ota yhteyttä: Noora Seppä-Ritola p. 040 680 7563. noora.seppa-ritola(at)sedu.fi.


Alakohtaiset työpaikkaohjaajakoulutukset

Alakohtaisesti työpaikkaohjaajia kutsutaan tapaamisiin, joissa jaetaan kokemuksia ja päivitetään tietoja työpaikkaohjauksesta ja arvioinnista – seuraa oman alasi tiedotusta. Huom! Korona-aikana koulutukset Teamsin kautta.

Sote-alan työpaikkaohjaus ja arviointi

Lisätietoja: Noora Seppä-Ritola p. 040 680 7563. noora.seppa-ritola(at)sedu.fi.