Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työpaikkaohjaajakoulutus tukee työpaikkaohjaajaa hänen tehtävässään ja kehittää työpaikalla järjestettävän koulutuksen laatua ja vaikuttavuutta. Työpaikkaohjaajien koulutukset ovat maksuttomia ja niistä saa todistuksen.

Työpaikkaohjauksen perusteet (6 h)

Koulutus on tarkoitettu kaikille aloittaville työpaikkaohjaajille tai jo pidempään työpaikalla ohjanneille. Tämä koulutus soveltuu kaikille aloille ja jokaiselle työpaikkaohjaajana, henkilöstön rekrytoijana, perehdyttäjänä sekä esimiehenä ja työnjohtajana toimivalle. Koulutuksessa hankit perusteet ohjaustaitojesi kehittämiseen, perehdyttämiseen ja palautteen antamiseen.

Valitse seuraavista opiskelutavoista tilanteesi mukaan:

 • Lähiopiskelu
  Koulutus järjestetään Rastaantaipaleen kampuksella, Rastaantaival 2, Seinäjoki klo 8-14.
  Tulevat lähiopetuspäivät

 • Verkko-opiskelu
  Voit suorittaa koulutuksen joka kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä starttaavalla verkko-koulutuksella.
  Tulevat verkko-opinnot

 • Yrityskohtainen koulutus
  Tilauksesta toteutamme yritykselle oman koulutuksen (myös alakohtaisesti), ryhmän minimikoko 10 henkilöä. Jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta, ota yhteyttä: Noora Seppä-Ritola p. 040 680 7563. noora.seppa-ritola(at)sedu.fi.

 

Työpaikkaohjaajana toimiminen, tutkinnon osa, 30 osp

Koulutus on tarkoitettu kaikille aloittaville työpaikkaohjaajille tai jo pidempään työpaikalla ohjanneille. Osallistumalla tähän verkkokoulutukseen opit mitä sinun tulee työpaikkaohjaajana huomioida opiskelijan ohjaamisessa ja osaamisen arvioinnissa. 

Koulutus soveltuu kaikkiin työympäristöihin, joissa työelämässä oppimista tapahtuu koulutus- ja oppisopimuksella ja jossa perehdytetään ja ohjataan uusia ja vanhoja työntekijöitä työtehtäviin. Tästä 30 osaamispisteen laajuisesta tutkinnon osasta saat osatutkintotodistuksen. Tervetuloa mukaan!

Työpaikkaohjaajana toimiminen

 

Alakohtaiset työpaikkaohjaajakoulutukset

Alakohtaisesti työpaikkaohjaajia kutsutaan tapaamisiin, joissa jaetaan kokemuksia ja päivitetään tietoja työpaikkaohjauksesta ja arvioinnista – seuraa oman alasi tiedotusta. Huom! Korona-aikana koulutukset Teamsin kautta.

Sote-alan työpaikkaohjaus ja arviointi

 

Lisätietoja: Noora Seppä-Ritola p. 040 680 7563. noora.seppa-ritola(at)sedu.fi.